Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Aktualizacje botów (m.in Kbot)

KaBaNoSFAN11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam jedno pytanie, o ile mi się zdaje jakieś 30 min temu 18:30 - 18:40 była aktualizacja darkorbit (przynajmniej mnie się tak wydaje :P )
i stąd sie wywodzi moje pytanie, czy wpłyneło to na boty (będą musiały byćznowu aktualizowane) czy też nie ?

Opublikowano

W zasadzie jakby się w godzine team profibota uwinął z 5.10 to i tak musieliby półtorej godziny później siedzieć nad 5.11 bo była kolejna aktualizacja.

7yo9.png

Opublikowano

1. Nie pisz 2 postów pod sobą, używaj opcji edytuj.

2. Tak, ciagle próbują walczyć z botami, a wraz z aktualizacją darka co tydzień zmienia się kodowanie pakietów, przez co boty wymagają aktualizacji :p

Opublikowano

uwazam i chyba nie tylko ja, ze jesli oni skoncza z botami ich klienci skoncza z ta gra. Jak wiemy w przegladarki nie oplaca sie grac poniewaz musisz miec hajs badz czasu w ciul[1 i 2 wiaze sie z hajsem]

nie bedzie botow nie bedzie graczy zostana ci co beda sie bawic gra powystrzelaja ammo i posprzedaja konta... Taka rzeczywistosc moim skromnym zdaniem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...