Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Zabezpieczenie plików w kliencie metin2(pack)

Signe Hejter Su

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :)

Mój sposób jest na zabezpieczenie 101% dobry i pliki są raczej nie do rozpakowania!!!

Pora na tut :

Najpierw pobieramy paczkę w której są spakowane packery:)

http://speedy.sh/pqVmX/Packer.7z

Skan :

https://www.virustotal.com/pl/file/3c17dd362620977af7cd6cd5f307c253bb4ef3df7162e85da5d9a34a60722ead/analysis/1365093136/

Rozpakuj paczkę :)

Otwieramy Pcker --->Scegli--->Lokalizacja naszego klienta i klikamy na folder "pack"--->Wpisujemy w Package Name: np: root.eix--->Klikamy Salva LFR--->Wybieramy Lokalizację zapisu naszego root.eix--->robimy to samo co przed chwilą tylko ,że w Package Name: Wpisujemy root.epk

I to na tyle :) Możliwe ,że ci pomogłem więc daj lajka ;)

Pozdrawiam

Projekt FantasticWorld :

- Pliki [||........]

- Strona [.........]

- Klient [|||.......]

---------------------

Opublikowano

To mozna rozpakowac.

Ale moze byc dla jakis poczatkujacych :P

table_name,9,10,11 from information_schema.tables

Opublikowano

To jest bezsensu , zawsze wszystko sie da rozpakowac jak ktos tylko chce i jest cierpliwy.

No ale za chec pomocy prosze lajk ; )

Opublikowano

Chyba sam autor tematu nie zna zasady działania tego pakera.

Możemy być pewni, że jest to skopiowane z ep*p lub innego forum.

Ten packer dostałem od mojego kolegi ;)

Projekt FantasticWorld :

- Pliki [||........]

- Strona [.........]

- Klient [|||.......]

---------------------

Opublikowano

Witam :)

Mój sposób jest na zabezpieczenie 101% dobry i pliki są raczej nie do rozpakowania!!!

A i przy okazji, nie istnieje obecnie client, którego nie dałoby się rozpakować (w 101% zabezpieczony). Ten temat prawdę mówiąc może i by się przydał, gdybyś go napisał 2 lata temu :D.

Opublikowano

@ Topic

Omów mi zasadę działania tego programu :)

Wypowiedzi innych userów forum świadczą o tym że to "shit"

Według mnie nieprzydatne. Jak ktoś wspomniał, byłoby to furorą 2 czy 3 lata temu :)

Pzdr.

I'm here for You, not for myself

Always help You

Opublikowano

To chyba tylko znaki specjalne dodaje. Bez tego można lepiej zabezpieczyć :) Zmiana rozszerzenia eix + spakowanie eixów do binki

to juz tez nie jest takie pro elo zabezpieczenie wrzucenie plików do binki

Opublikowano

Ale jeśli nie mają rozpakowanej to nie zgadną jakie jest rozszerzenie eixów. Pawemol nieźle to wymyślił, ale trzeba to udoskonalić. Nierozpakowana binka=nierozpakowany client, a raczej nie zgadniesz hasła do rozpakowana wygenerowanego przez jakiś program do generowania haseł.

ZcWbjGf.png

Serdecznie zapraszam :)

Opublikowano

Ale jeśli nie mają rozpakowanej to nie zgadną jakie jest rozszerzenie eixów. Pawemol nieźle to wymyślił, ale trzeba to udoskonalić. Nierozpakowana binka=nierozpakowany client, a raczej nie zgadniesz hasła do rozpakowana wygenerowanego przez jakiś program do generowania haseł.

hex editor i znajda bez najmniejszego problemu ;) a clienta mozna rozpakowac bez rozpakowanej binki;p

Opublikowano

Wiem, że to nie oznacza tego, że nikt tego nie rozpakuje, ale będzie ciężko i większość tego nie rozpakuje prócz tych obeznanych

ZcWbjGf.png

Opublikowano

sluchaj jesli wrzucisz moleboxem eixy do binki to i tak Ci nic nie da ,poniewaz epk rozpakujesz bez eixów takze wiesz patrzac na to,to niezbyt dobre zabezpieczenie..:>

Opublikowano

To eixy i epk do binki :O Potem porobić pliki tekstowe po kilka kb zamiast epk/eix :p . To jest zabezpieczenie dla dzieci, przed czym broni się każdy serwer. WSZYSTKO da się rozpakować :)

ZcWbjGf.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...