Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

co po a6w

Krochy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ukończyłem całe 42 dni szóstki weidera. Nie wiem co dalej robić. Efekt końcowy mnie nie zadawala i chcę zwiększyć efekty.

Co polecacie? Od razu zaznaczam dieta odpada,ale staram się pić tylko wodę, i nie jeść różnych słodyczy i tego typu rzeczy.

Opublikowano

Dieta to 90% sukcesu, więc nie wiem jak Ty chcesz mieć efekty bez niej? Sama woda i niejedzenie słodyczy nie wystarczy... Dodatkowo może mięśnie Ci się już dalej nie chciały rozwijać, bo innych partii nie robiłeś, a ciało zawsze dąży do równowagi... ;)

No ale jak już chcesz kombinować to zrób ABS II od takiego poziomu, który będziesz czuł, że Cię męczy...

PS. Jednak poleciłbym Ci dietę wysokobiałkową jeśli chcesz wiedzieć efekty ;)

Opublikowano

Diety nie dam rady się utrzymać.

Po 1 rodzina, mama zawsze coś zrobi na obiad

Po 2 jestem w takim wieku, że jem praktycznie więcej niż dorosły typ i nie tyję o.O

Opublikowano

Diety nie dam rady się utrzymać.

Po 1 rodzina, mama zawsze coś zrobi na obiad

Po 2 jestem w takim wieku, że jem praktycznie więcej niż dorosły typ i nie tyję o.O

tu nie chodzi o to, żebyś nie tył, tylko żeby to co jesz było przetwarzane w masę mięśniową;)

Opublikowano

jak masz sam brzuch ćwiczyć , to sobie odpuść , Jeśli chcesz już ćwiczenia , to przysiad , martwy ciąg , spięcia ( nogi oparte o drabinki ) , podciąganie nóg w zwisie na drążku , Jeśli chcesz sobie zepsuć kręgosłup to rób dalej te a6w ? w ogóle co to za debil wymyślił ?

Dałeś mi 5% ? jesteś taka śmieszna .

Opublikowano

jak masz sam brzuch ćwiczyć , to sobie odpuść , Jeśli chcesz już ćwiczenia , to przysiad , martwy ciąg , spięcia ( nogi oparte o drabinki ) , podciąganie nóg w zwisie na drążku , Jeśli chcesz sobie zepsuć kręgosłup to rób dalej te a6w ? w ogóle co to za debil wymyślił ?

Na pewno był mądrzejszy od Ciebie ;) A6W to są dobre ćwiczenia, i jeśli nie masz problemów z kręgosłupem i wykonujesz ćwiczenia poprawnie to nie powinno być żadnych komplikacji ;) To są ćwiczenia opracowywane przez długi czas i stosowane przez wiele osób ;)

Zgodzę się z Tobą jedynie jeśli chodzi o ćwiczenia, które podałeś ;)

@Top

Rozumiem, że mama gotuje, ale możesz sam rano jeść przykładowo płatki owsiane z mlekiem, do szkoły nawet zabrać pojemnik z już ugotowanym ryżem, obiad jesz normalnie i wieczorem znów coś pod dietę ;) Gwarantuję Ci, że z dietą efekt po 3 miesiącach będzie lepszy niż po 2 latach bez niej ;)

Opublikowano

a6w to nic, pic na wodę fotomontaż. Proponuję Ci zwykłą siłownię, a jak nie masz takiej możliwości to 2kg hantel w nogi łapiesz na leżąco i machasz nóżkami.

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

Pic na wodę dobre... Jest to dobry pierwszy krok efekty są zajebiste jak nie masz dużo tłuszczu na brzuchu sam jestem tego świadkiem, więc nie udowodnisz mi, że to pic na wodę :>

Opublikowano

Pic na wodę dobre... Jest to dobry pierwszy krok efekty są zajebiste jak nie masz dużo tłuszczu na brzuchu sam jestem tego świadkiem, więc nie udowodnisz mi, że to pic na wodę :>

Kolego, dieta = sukces.

Nie będziesz miał diety nie będziesz miał efektów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...