Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Nie mogę uruchomić NosTale.

Koszykarka1127

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Nie mogę uruchomić NosTale, wczoraj wszystko elegancko chodziło, a dzisiaj jak włączam i chrome i mozille i jak gram w przeglądarce to tak na mozilli przeglądarka przestaje działać a na chrome NosTale się zacina, i jest czarny ekran i myszka z NosTale lub biały ekran lub ekran logowania w którym nie mogę nic zrobić, kiedy włączam normalne NosTale pobrane na kompie, jest ekran logowania który się zcina i się zawiesza po czym muszę go wyłączyć w menadżerze zadań, dodam, że nic do tego czasu nie instalowałam ani nic, więc nie wiem co może być przyczyną. Mam kalydo, od długiego czasu, może była jakaś aktualizacja? tylko ja mam takie problemy?

Opublikowano

Reinstall próbowałaś?

Przez przeglądarkę włącza mi się biały ekran, ale po 10 sec znika i działa normalnie. Ile czekałaś na uruchomienie gry?

W Ntconfig.exe przed reinstallem spróbuj zmniejszyć wymagania dotyczące gry.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Spróbuj także zainstalować najnowsze sterowniki karty graficznej, zaktualizuj flasha jeśli grasz przez przeglądarkę, ale z własnych doświadczeń wiem, że najwygodniej gra się przez ściągniętego clienta ;)

v My channel v

revlayout.png

Opublikowano

Eh ale .. powiedziałam "wczoraj wszystko działało" reinstala robiłam, wiem, że się czeka ale ekran się ścina i jest biały przez około minute po czym przerywa i wywala. Z netem wszystko ok.

@EDIT

w mozilli pisze, że plugiin kalydo for mozilla nie działa/przestał działać :O a w chrome jest czarny ekran i kursor nostale ;o]

@EDIT 2 w chrome działaaa ale bardzoo wolnoo, klikne na serwer i się zcina i czekam minute po czym się ścina i tak dalej.. wczoraj było normalnie!

@EDIT 3 jednak jest "

The following application has stopped working: Nostale"

@EDIT 4

kończę z nostale, mam to głęboko wielkei dzięki za.. 2 .. odpowiedzi?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...