Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] xraya (działającego na servie z zabezpieczeniem anty-xray)

drops1999

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam poszukuje xraya działającego na serverze 1.5.1 ... ale jest problem jest anty xray...

jest może jakiś cheat ktory by działał po mimo tego zabezpieczenia...

Jak ktoś zna cheata takiego to niech pisze i daje linki

daje + ;).... wiec warto... :)

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zabezpieczenie przed X-rrayem jest OtherDrops

373_sygnatura.jpg

To nie sprawiedliwe człowiek pisze nabija posty w nie związanym temacie i dostaje warna -5 w plecy :/

A ja się tak bardzo staram z 91/100 ostrzeżeń z 2013-07-26 11:15 xD

Opublikowano

Nie ma chyba takiego xray'a ale możesz zrobić texturepack'a że zamienisz stone żeby wyglądał jak szkło !

oooo :)... ciekawy pomysł ;)... warty przetestowania ... jesteś może ogarniety w tym jak to robić? Możesz zrobić i wrzucić na jakieś rapidshare? :) dzieki z góry ja youtube przeszukam i google ;)

a zamiana stone na szkło by działała?

Opublikowano

Hmm. Ale zależy, czy plugin jest, że np. dropi ci ze stone'a czy jakiś inny ;D Ale jak pokombinujesz dobrze, to może jakimś nieznanym cudem to ominiesz.

x

Opublikowano

Jesli zabezpieczeniem jest OtherDrops to mozesz zrobic generator stone'a, a nastepnie uzyc tasmy klejacej i zablokowac przycisk myszki i odejsc od kompa. :)

Zapraszam na jedyny taki serwer w Polsce. ;] ----> KLIK  <----

Opublikowano

ściągnełem moda który pobiera mape z multi noi pobrałem :P... ale ten anty xray jest... tylko na singlu jak rozwalam to wylatują surki <3

Jesli zabezpieczeniem jest OtherDrops to mozesz zrobic generator stone'a, a nastepnie uzyc tasmy klejacej i zablokowac przycisk myszki i odejsc od kompa. :)

to chyba nic nie da bd caly czas stone kopał... ;p bynajmiej nie wiem o co ci chodzi jak możesz rozwiń ;)

Opublikowano

Jeśli ten plugin o którym mowa to OtherDrops to znaczy, że z kamienia wypadają surowce. I faktycznie - będziesz kopać kamień, ale będą z niego raz na jakiś czas wypadać surowce. ; ] Jak dobrze zbudujesz ten generator to możesz stać i zbierać surowce. Polecam zrobić ściany, żeby Cię moby nie zabiły. No i na niektórych serwerach po jakimś czasie może wywalać za bycie afk, więc co jakiś czas trzeba się poruszyć.

Zapraszam na jedyny taki serwer w Polsce. ;] ----> KLIK  <----

Opublikowano

Na ominięci otherdropu jest 1 sposób TNT. Obok rudy np. 8 diax kładziesz 1 TNT po czym je wysadzasz jak dobrze pójdzie moze wypasc do 4-5 diax z tej rudy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...