Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] xraya (działającego na servie z zabezpieczeniem anty-xray)

drops1999

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

co ty tym robisz... dziecinada prosze o coś innego a ty czym innym odpowiadasz -,-... nie wypowiadajcie się jak kolega ja potrzebuje rozwiązania :D

graj bez cheatow to ci sie napewno nie przyda ..

Nodus freecam i masz tak jak by xray :D

na freecamie gdy podchodze i kopie sa wszedzie diaxy dopiero jak podchodze prawdziwą postacią to znikają inny pomysł?

Zainstaluj X-ray TexturePack, powinien działać. :)

xray mam w nodusie nie działa...

a texture packi przezroczyste też nie działają

czytać temat!!! dokładnie

prosze o jakieś rozwiązanie ;)

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nodus v9.9

sprawdze jak zadziała masz flaszke u mnie :)

10konrad573 flachy nie bd linku nie moge znaleźć (jakiś temat na mpcforum był z tym nodusem z download) ale usuneli czy coś... daj link jak bd mógł (ja nie wiem jaka mam werscje nodusa ;D ) bo możliwe że akurat tą

WYSILAC SIE!

Opublikowano

no właśnie chyba powoli wpajasz mi to do psychy ziom... texture nie działa... xray też dupa... tylko w nodusie ta opcja co widzi jaskinie działa :)))) ... dobra może MinoUS przegrasz :p ludzie wszystko wymyślął napewno predzej czy później ktoś wpadnie na ten pomysł... no ale zobaczymy...

Opublikowano

Sama nazwa mówi "AntyX-Ray"

Nie da się tego ominąć.

Plugin ten został stworzony z myśla,

aby nie niszczyć serverów.

Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null.

Opublikowano

nie był bym taki pewien... to skąd tyle ludu miało by diax zbroje :D koleś raz pisał że działa mu jakiś xray ale skąd miał to nie wiem... coś musi być napewno.

Opublikowano

ale masa glupich odp. A wiec tak zaczniemi od kogos kto napisal ze otherdropa mozna ominac stawiajac tnt.

Jesli mozna... polecam wyjsc z servera... bo zablokowanie tego to 1 linijka w otherdrops.

Po 2 otherdrops to najgorszy trick na blokowanie x-ray... Wiele graczy nie lubi jak debil pol dnia kopac stona. Tylko pozwiedzac.

A teraz sam problem... Plugin to Orebfuscator i nie da sie go ominac! a dlaczego? Opisze jak dziala plugin:

Generuje dla kazdego zaladowanego chunka na mapie jego 2 wersje. z rudami umeszczonymi w kazdym nieodkrytym miejscu. (dlatego zre tak duzo ramu)

I wysyla te chunki do gracza. zamiast orginalnych. A podczas niszczenia kazdego bloku musi usuwac kilka rud i wyslac te bloki ponownie.

Jak na servie sa lagi to czasami widac jak to dziala :D kopiesz stona a tu nagle diaxy!!! 20 obok sb. Ale po chwili znikaja.

Sory za brak polskich znakow, ale mi sie nie chce :)

EDIT: a sory.. da sie ominac... Ale to tylko na slabo skonfigurowanych serverach :D Ale nie bd zdradzac... By nie robic problemow prowadzacym serwery.

To już jest koniec smerfa:

http://www.mpcforum.pl/topic/1323530-info-znikam/

GG: 48522543

PS: Na innych forach i stronach znajdziesz mnie pod nickiem: 

BukkitSmerf

Opublikowano

Nie ma takiego x - raya, ani żadnego innego cheata, po prostu jest to nie możliwe :). To tak samo, jakby zrobić cheata, aby zdejmował zbroje graczą ... - Inposible ;)

647041416238306889721.png

Opublikowano

szelkoffy musi coś być... napewno coś jest wszystko da się obejść Karolina wie coś na ten temat i się okaże czy się da... myśle że jest jakiś sposób na oszukanie...

Opublikowano

Orebfuscatora nie da sie oszukać (czyli anty xraya) działa on na takim sposobie że pokazuje błędne położenia surowców (działa też na txt jak jest na serwerze wgrany Antycheat+ ). Więc nawe jak sie zamieni stone na szkło to albo będzie crash gry albo cie kicknie z gry (można ustawić to w configu).

Pomogłem? Daj lika :)

[EDIT]

Zapomniałem dodać że na freecamie też nie działa.

Opublikowano

wgraj texture

robilem wczesniej

Przezroczyste teksturpacki/ Odpowiednio zmodyfikowany Nodus

modyfikowalem nodusa bardzo to nic nie dawalo

Myśle że Nodus zadziała,lub na FreeKamerze w Nodusie odpal X Raya

na free camie sa nadal surowce (fałszywe diaxy) odpalalem x raya widze falyszywe surki

Opublikowano

jak rozwalam oszukany diament leci stone... ;) nie wiem czy to omine... dlatego poradzam się was :)

Po prostu jest wgrany plugin OtherDrops lub coś innego tego rodzaju. Nie ominiesz bez wejścia na pliki serwerowe, czego nie polecam.

Pomagam w prowadzeniu serwerów Minecraft. PW

• 5 tygodni później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...