Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Doładowanie za darmo ? czy kolejny Fake

xxXGAJOSXxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak bo te wszystkie ''Play, Orange, T-mobile'' są na tyle głupie by ludzie doładowywali sobie za darmo konta. Pewnie jakiś wirus jest w tym programie, podejrzane. Apropo osoby które oceniają pozytywnie ten program i tak dalej to multikonta tej samej osoby, osoba ta daje sobie pozytywne komentarze. Podnosi w ten sposób wiarygodność filmiku. Nie warto. :)

Kocham kino akcji na forum. 

Opublikowano

W tym świecie nic nie ma za darmo bez kasy ani rusz.Ten filmik to fake i to wszystko też fake.Jedynie co darmowe można mieć to minuty albo sms ^^

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Mówicie Fake Fake :) Może i tak , niewiem znalazłem a nie pobierałęm bo nie mam antywira ^^

Nic za darmo ? Pamiętam jak sie z gazet za free pobierało gry wystarczyło tylko troszke sprytu :)

Dobra jak fake to niech tam ktoś zamknie jak ktoś może :)

175001456602037225492.gif

Opublikowano

serio myślisz, że to nie fake?

za darmo to możesz wpierdol dostać

To nie jest do końca darmowe :)

Jeżeli chodzi o filmik to fake, program z dupy robiony w visual basic.

skpUo.png

Opublikowano

Już to pobrałem. Sprawdzę...

JBC: tu macie skan tego pliku:

https://www.virustotal.com/pl/file/7fd9adc1d17676beba9ea31b91b53d740c144c7a7c7d8cbbbd4acef7a4c7eece/analysis/

Czyli ciężko powiedzieć, że jest jakoś szczególnie zawirusowany ;). No chyba że ten wirus jeszcze nie wykrywają antywirusy ;).

PS. Aby uzyskać konto do tego doładowywacza, należy wpisać hasło, które jest na stronie. To mi wygląda na pic na wodę, z którego skorzysta tylko sam autor :P.Tam niby trzeba wypełniać ankietę. Nie zamierzam tam włazić ;).

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...