Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[V-TuT] Grzybki za darmo (Anonymoux)

kowal0050

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Chciałbym wam przedstawić mój filmik dot. Zdobycia grzybków do gry Shakes&Fidget. Jest to sposób, który, należy wykonać dzięki Mozilli Firefox i Anonymoux (Szczegóły w opisie filmiku). Pomogłem ? Pomóż i mi, daj lajka :P

Z pytaniami proszę na PW.

limbo-spider-800x100.jpg

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Aleś Ty jest ******** Co z tego, że było cięcie ?? Widziałeś kiedyś chociaż tą grę dzieciaku ?

W momencie kiedy się wylogowałeś i wyłączyłeś przeglądarkę, widziałem cięcie filmu.... nie oszukuj ludzi, idź się poucz..

Ciekawe kogo oszukałem.. Najpierw sprawdź a potem komentuj oszuście...

@Edit:

Poza tym, co tutaj oszukiwać ?

limbo-spider-800x100.jpg

Opublikowano

W momencie kiedy się wylogowałeś i wyłączyłeś przeglądarkę, widziałem cięcie filmu.... nie oszukuj ludzi, idź się poucz..

Jeżeli nie wiesz to sie nie odzywaj bo to działa ofiaro losu sam to robie i juz z 30 grzybów tym sposobem zarobiłem ;)

40143183857070538758.png

333 Posty

28.03.2013

Opublikowano

Jeżeli nie wiesz to sie nie odzywaj bo to działa ofiaro losu sam to robie i juz z 30 grzybów tym sposobem zarobiłem ;)

PS. Daj like :D

limbo-spider-800x100.jpg

Opublikowano

Nie macie UK3 Bo wchodzicie normalnie , musicie wejść na trybie prywatnym w firefoxie , wtedy się pojawi

kolejny znawca

CO TY PIERD*LISZ ?!

ja normalnie wbijam i mam....

40143183857070538758.png

333 Posty

28.03.2013

Opublikowano

Nie rozumiem po co wy sie bawicie w tego anonymouxa, jak mozna sobie zmienic ip modyfikujac headery http, bo tak wlasnie server rozpoznaje ip

Opublikowano

A może masz za dużo grzybolów O_O ? Ja zawsze zaczynam się tym bawić kiedy mam zero. Wtedy mi zawsze po 24 wchodzi:P

limbo-spider-800x100.jpg

Opublikowano

Ale ten firefox to shit... nic się nie chce włączyć.. Po kilku odświeżeniach strony nadal się nie włączyło przeżyje bez tego buga.. Znajdźcie takie na chrome ;<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...