Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dysk Twardy.

Loser92

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałbym skorzystać z pomocy naszych znawców aczkolwiek nurtuję mnie jedna rzecz. Tydzień temu robiłem format komputera z Windowsa XP na Windows 7 wraz z formatem dysku " D " oraz dysku " E ". By zaoszczędzić porządek na dyskach partycję " D " gdzie posiadam 200 GB wykorzystałem do Muzyki , Zdjęć , Filmów , Danych. Zarazem dysk " E " poświęciłem na programy oraz gry. Na dysku " D " mam koło 20 zdjęć i 50 plików muzyki + jakieś dwa foldery z aktualizacjami które zajmują parę KB. Wchodząc w " Mój komputer " i klikając właściwości na owym dysku piszę Zajęte miejsce " 52.5 GB " wolne miejsce " 147 GB ". I tutaj nasuwa się pytanie. Dlaczego zajęte miejsce wynosi " 52 GB " skoro mam tam tylko zdjęcia muzykę i dwa foldery po parę KB. Z góry uprzejmie dziękuję za każdą uzyskaną pomoc ze strony użytkowników. Pozdrawiam

Opublikowano

A System to na jakiej postawiłeś??? Domyślnie jest na C ale może wlanołeś na D więc dlatego tyle jest zajęte.

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

to już twój problem czy chcesz usunąć wirtualny dysk który sam zrobiłeś i wiesz co na nim masz

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...