Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapisy na wspólną grę

Hotarti

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

marshi - 10lvl rośnie nadal :) posiadam jakieś itemy typu miecz z 1240-1720 attack power... nie wiem czy jest coś wart itp.

& Jest to lanca do misji gdzie musisz ją włozyc do mixera i oddac potem kowalowi.
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Hej, troszkę dłuższe ogłoszenie dotyczące serwera EU:

Ja i mój współlokator poszukujemy osoby do wspólnej gry, napiszę coś o nas :P

Jesteśmy studentami Informatyki Stosowanej i Inżynierii Oprogramowania, gramy jak na razie we dwóch bo trzeci współlokator myśli że solidne farmienie na dungach to max godzinka gry i kiedy on wbił 34 lvl ja miałęm już dwie postacie 60lvl, z czego jedna nie była boostowana ani razu a druga była boostowana tylko w lvlach 33-40 ^^ Współlokator gra Illumią (Sorc -> Arcanist -> Smasher, na Eu zwany własnie Illumią) pod lustra, czyli leciutki buff i dps. Ja natomiast gram Physicianem (loli -> adept -> physician) robionym czysto pod support, w drugiej mierze dps.

Obydwaj mamy po 60 lvl, ja dodatkowo mam jeszcze jedną loli - shooting star - również na maksymalnym poziomie.

Poszukujemy tanka,lub postaci tankowatej czyli:

-Paladyn - ze względu na armor/hp i taunt, priest też może być aczkolwiek mamy już 3 heale (4 heal będzie na 70 lvl capie) ode mnie

-Mercenary - fajne aury, wpołowie tank i również taunt

Jesteśmy w miarę doświadczonymi graczami, ale przede wszystkim mamy zacięcie do nesta - ja byłem(łam? xD) jednym z pierwszych lolitek które wbiły lvl 60 na serwerze - dokładnie 21,5 godzin czystego farmienia dungeonów z 3 przerwami na papierosa/kibel a kolega był ósmym graczem na serwerze, który osiągnął maksymalny level po uruchomieniu platformy europejskiej.

Szukamy tanka, ponieważ gra niby wydaje się "łatwa" i wszystkim expi się podobnie, jednak na 60tym lvlu robią się niesamowite schodki i klasy mają ogromne znaczenie.

Co do wspólnej gry, w tygodniu 2-5 godzinek wieczorem, nie dużo bo kolega studia a ja niby studia i osatnio jeszcze pracę wyłapałem na pełny etat :P ale weekendy jak najbardziej dla nołlajf.

Komunikacja - ts/rc/skype cokolwiek tylko przy instach w których komunikacja jest potrzebna, inaczej my do siebie krzyczymy po mieszkaniu co ktory ma robić

twój level nie ma znaczenia, jeśli masz zamiar dopiero zacząć grać - chętnie przygarniemy pod skrzydła, nauczymy i pomożemy wbić 60siąty lvl

warunki wiekowe - żadne, ale w sumie jakikolwiek rozum by się przydał bo o ile ja mam za pare dni 20ste urodziny o tyle kolega ma 26 lat i jest uczulony na kretynizm, ale to fajny chłopak :D zatem savoir vivr raczej wskazany

no i na koniec - zależy nam na wspólnej grze w małym i zaufanym gronie - maks 3-4 osoby bo wtedy gra się najlepiej, i przede wszystkim zarabia się najszybciej.

Jeśli chciałbyś zagrać z nami - napisz do mnie PW na forum :)

czwartkowy posmak w ustach przypomina
że nie ma sensu owijać w bawełnę
zmarzniętego truchła

przez latarnię ktoś przerzucił sznur
cumuje statek w bezpieczną przystań

czuję jak na skroniach zasycha sól
...

• 2 miesiące temu...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Mitchell ->  Academic (w przyszłości Engineer) -> Gear Master

DragonNest EU

Posiadam Ts'a i sprawny mikrofon o.O jakby co... 

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
  • 4 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Nick: Dragokun

Klasa: Assasin

LVL: 10lvl

Przedwczoraj pobrałem grę, Mam 19lat, wydaje mi się że ważna informacja bo jednak niektórzy szukają starszych graczy do pogrania a nie piszczących dzieci :3

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Etika

Obecnie na StormDN :)  

Zapraszam:)

12ss.jpg

'' Co ja mam zrobić? nie lubię ludzi, wiem o co chodzi

Nie lubię godzić się na coś co mi nie podchodzi ''

Fokusmok - Super Saiyan

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...