Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z SimplePatcherem

Brylus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z Simple patcher wkleilemw szystkie patche potrzebne (sa odpowiednie) klikam Patch ale nie patchuje .. pomoze ktos?

Opublikowano

nie moge jako administrator.. bo nie pamietam hasla :/ kurcze ale pliki dobrze pobralem zreszta 1 plik narazie wrzucilem a on jest napewno dobrze pobrany

Opublikowano

ahh ale moge normalnie przez launchera? bo zrozum ze ja potrzebuje jeszcze zmienic rozdzielczosc bo bez tego ani rusz

Opublikowano

ok no to dzieki za to wszystko i jeszcze jedno jak bd chcial wgrac spolszczenie to po spatchowaniu mam je poprostu tam wrzucic i po sprawie? i jaka postac najlepsza do pvp? i czy ty grasz jeszcze w Dragon balla ?? i czy moglbym zostac kidmoderem forum Nostale? mam dosyc duze doswiadczenie :) dobre postacie w Nostale duza wiedze o Nostale i ogarniety jestem w zachowaniu dosyc

Opublikowano

Spolszczenie wgraj a potem zainstaluj je, ogólnie łatwo się instaluje. Do pvp to Human. A co do kidmoderatora NosTale to udzielaj się tam, raportuj posty a może zostaniesz nim ;)

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...