Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Śmiechowo!

Miyoshi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I. Kawał:

Chłop miał 200 kur i ani jednego koguta. Poszedł do sąsiada, kupił tak ze trzy na początek. A sąsiad na to:
- Ale po co trzy? Słuchaj stary - ja ci sprzedam Miecia. Miecio to jest taki kogut, ze ci te wszystkie 200 kur spoko obsłuży.

OK, po trzeciej wódce dobili targu, chłop wrócił z Mieciem do gospodarstwa, wypuścił go z klatki i mówi:
- Słuchaj Mieciu - to jest teraz twoje gospodarstwo, 200 kur na ciebie czeka, wyluzuj się, jesteś tu jedynym kogutem, nie ma co się spieszyć, tylko mi się nie zmarnuj - kupę kasy za Ciebie dałem.
Ledwo skończył mówić, SRU! Mieciu wpadł do kurnika. Przeleciał wszystkie kury kilka razy, tylko pierze leciało. SRU! Poleciał do budynku obok gdzie były kaczki - to samo. Chłop krzyczy, próbuje go hamować. Ale gdzie tam! SRU! Poszedł Miecio za stadem gęsi i zniknął w oddali. Rano chłop wstaje, patrzy - leży Mieciu na podwórku, kompletna padlina. Nad nim krążą sepy. Podbiega i krzyczy:
- A widzisz Mieciu, mówiłem Ci, daj spokój, tyle kasy w błoto... A Mieciu otwiera jedno oko i syczy przez zaciśnięty dziób:
- Cissssi, spierdalaj, bo mi sępy płoszysz....

II. Dowcip, który fajnie byłoby zrealizować. ^^

Poczekaj, aż w okolicy zauważysz młodych, pracujących robotników drogowych. Zadzwoń na policję i powiedz, że grupa studentów przebranych za robotników drogowych robi dziury w nawierzchni z powodu zakładu. Potem podejdź do robotników i powiedz im, że jacyś studenci przebrani za policjantów będą próbowali ich legitymować.

Jeżeli Ci się uda, odpal fajkę, usiądź w pobliżu i obserwuj. :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Usłyszałam go w jakimś filmie. Głupi, ale zarazem śmieszny. ;s

Pewne małżeństwo, późnym wieczorem, baraszkuje w łóżku. Nagle w drzwiach staje ich 10-letni synek. Patrzy dziwnie na obojga rodziców, po czym szybko wybiega. Zmartwiona żona mówi:

- No i co teraz?

- Spokojnie, porozmawiam z nim jak mężczyzna z mężczyzną. Już jest duży.

Ojciec wychodzi, puka do pokoju syna, ale nikogo tam nie ma. Nagle słyszy dziwne odgłosy z pokoju swojej matki. Wchodzi tam, a jego syn zabawia się w najlepsze z babcią i wrzeszczy:

- NO CO TAK STOISZ? Fajnie się patrzy, jak ktoś ci matkę posuwa?!

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Prosiłbym o więcej :D

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ale się uśmiałem xD dawaj dalej ! :D

Robię fajne prezentacje / reklamy serwerów minecraft, pisz na pw.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...