Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno Minecrafta

2konrad573

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chal ochciałbym kupić minecrafta ale nie na minecraft.net bo tam z 16 razy próbowałem kupić przez kredyt bank ale ja kwykonam wszystko dobrz. Bo chyba przez kredyt bank niemozn na minecraft.net kupić bo niby nei prawidlowe dane.

Nadal chce kupićna innej uczcziwej stronei gdzie jest tyle samo szansy ze mnie nie oszukają.

xxx

Opublikowano

Niestety, ale najbradziej prawdziwą stroną na której możesz kupić minecrata i cie na 100% nie oszukają to minecraft.net. Możesz też na allegro poszukać u zaufanego sprzedawcy, ale tylko u ZAUFANYCH.

Opublikowano

Ja chce minecrfata gift coda nie wiem wyjde na miasto poszukać ale pewnie i tak nie znajde.

PS:Poszedłem szukać szczęścia czyli giftcoda przeszukam całe miasto dowidzenia niewiem kiedy wróce.

xxx

Opublikowano

hmmm giftcode rozumiem ze jak przeszukales miasto to patrzyles po empikach czy tam innych sklepach?:D jesli tam nie bylo, pozostaje internet, rozumiem problem nie mozesz wykonac przelewu. Moze jakis kumpel, kuzyn, ciocia czy babcia maja konto w innym banku albo na paypalu inej opcji nie widze;D

Opublikowano

Okej na minecraft.net mógł bym ale zawsze robie przelew z Kredyt bank i niewychodzi bo przelew jest za każdym razem nie potwierdzony i odżucony mógł bym spróbować innym bankie ale wtedy to ucioci czy kogoś znajomego.Albo spróbóje na innej stronie tym samym bankiem.

kontagier.pl

Tam chętnie spróbóje ale niewiem czy moge złożyć zamuwienie Brakuje tam kluczy !

PS::Każdy przelew robie z mamą.

Okej wołam mame i wykonam przelew i pozzekam z niecierpliwością na giftcoda !!

Sory jeszcze nie kupuję na muwię mamei kupię na kontagier

xxx

Opublikowano

To gdzie jam mam kupić !?!? wybiorę te co najbezpieczniejsze jest chyba fabryka kluczy.pl ale też mam uwagi ze lepiej nie.Próbóje gift coda kupić 2 lata(prawie 3) już i jeszcze tego nie zrobiłem ale zrobię na pewno być może na fabryka kluczy.pl

CZy ktoś z was w ostatnim czsie kupywał giftcoda jak to z kogo polecacie ??bo ja musze mieć 100% pewności ale żeby tesz przelew nei był zatrudny jakieś jak na minecraft.net. Łatwy przelew i bezpieczny.

Ważne:Taki przelew żeby mi nie odżuciło bo mam problem z potwierdzeniem że jest nie potwierdzony.

xxx

Opublikowano

Minecraft to chyba gra 7+ : niestety, nie możesz w nią grać. Przykro mi :(

2 lata próbujesz kupic gre ? Mi to zajelo 10 minut

Generalnie, to zjadłbym jakiegoś batona.

Sieciowiec. CCNA Discovery i IT ESSENTIALS. Póki co :)

Opublikowano

A nie możesz poprosić kogoś kto ma konto w innym banku, żeby Ci kupił, a ty zrobisz przelew na jego konto w wysokości kosztu MC?

Opublikowano

Gdzie minecraft jest najdrożej ? to chyba najbezpieczniej a przelewy umiem robić !

I koniecznie z kredyt bank bo moja mama nie poprosi znajomą która ma w mbank .oh szkoda.

xxx

Opublikowano

Czy napewno moge na fabryka kluczy niebędzie problemu z przelewem ?

Nie , ale jak będzie , to zapłać w takim sklepie żabka ;)

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...