Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Woj VS Łuk

damian2001

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od woja najbardziej lubie crussa, a od łuka wszystkie SP. Brałbym właśnie łucznika.

Jednakże pamiętaj, że nie każdy krzak jest dobry dla danej postaci.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Wszystko zależy od upodobań. Najlepszym przekonaniem do postaci jest po prostu przeczytanie o nim choćby nawet na początku gry, kiedy opowiada nam o każdej klasie Mimi Mentor, lub w poradnikach takich jak ten:

http://board.nostale.pl/board216-pomoc-pytania-i-pierwsze-kroki/board57-poradniki/board154-posta%C4%87/44899-por%C3%B3wnanie-klas-postaci/

v My channel v

revlayout.png

Opublikowano

Od woja najbardziej lubie crussa, a od łuka wszystkie SP. Brałbym właśnie łucznika.

Jednakże pamiętaj, że nie każdy krzak jest dobry dla danej postaci.

Ten mój krzak jest dobry bo dużo wali i na cp to jest mój tank:D bob szybciej od niego deda niż krzak tylko brakuje 1nd do perly:/

Koszykarka1127, dnia 04 Kwie 2013 - 16:32, napisał:

Ja bym wzięła woja, łatwo się nim gra a sądząc po twoim lvl to ci jest potrzebne.

Ja kiedyś miałem 69 który troyx zarąbał

saturax123.png

Opublikowano

Woj na 90 lvl :) bd bardzo dobry ma duzo hp i malo mu bija wiec jak nabijesz taki lvl to bardziej polecam woja ale na mniejszych lvlach to wez luka

Opublikowano

@UP

Bzdura, wszystko jest zalezne od tego jakie posiadasz eq i resy, a nie ile hp.

@Topic

Lucznik ma najtansze eq, natomiast wojownik ma srednio-drogie. Zalezy tez, ktora postacia lepiej ci sie gra i ktora w miare ogarniasz. Gram lucznikiem, nie narzekam, aczkolwiek nie zmuszam.

Opublikowano

Graj łukiem jesli masz wk garaj wojem jesli masz berka lub crusa a jak niemasz to graj wojem bo łukiem jedynie w wk sie fajnie gra

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...