Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odwołanie od bana

Miklin1209

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,mam problem bo dostałem bana 01.04.2013 na mój mail,na mailu było konto z kasą i konto główne...ban poszedł o 03:54 rano i to w sumie za nic...wiadomo kamer mod był i wgl,ale w momencie gdy dostałem bana to byłem czysty,widziałem ze był GM,i akurat szedłem sobie do M1 najzwyczajniej w świecie,dobra nie czekając długo napisałem do supportu.

Konto, którego dotyczy blokada:
.

Powód odwołania:
Dostałem bana o godzinie 03:53 dziś tj. 01.04.2013
i nie wiem za co...przeszedłem teleportem z doliny do M1,podleciały do mnie boss tygrysi i jego grupka i moje konto zostało zbanowane,nie posiadam żadnych cheatów i ban nie ma żadnego podparcia w regulaminie,banujecie normalnych graczy zamiast banować boty...proszę o zdjęcie blokady.

W odpowiedzi dostałem:

Uprzejmie informujemy, że uległ zmianie poziom obsługi Twojego zgłoszenia.
Prosimy nie odpowiadać na tą wiadomość.

No to zły na nich napisałęm:

Witam,co to znaczy że uległ zmianie poziom obsługi mojego zgłoszenia ?
Proszę uprzejmie o odblokowanie mojego konta gdyż nie używałem żadnych niedozwolonych oprogramowań,czekam już 2-gi dzień na choćby odpowiedź od was.
Pozdrawiam.

Odpisali jakoś wieczorem:

Po zapoznaniu się z Pana odwołaniem jak również po weryfikacji zgromadzonych materiałów postanowiłam podtrzymać nałożoną blokadę konta.
Odwołanie odrzucone

Ja zaś dalej chciałem drążyć temat,bo ban był bezpodstawny,chciałem się chociaż dokładnie dowiedzieć za co go dali...

To jest śmieszne co wy robicie ludzie,nie miałem żadnych cheatów,a dostaje bana i nawet nie wiem za co,moge chociaż wiedzieć na jakiej podstawie go dostałem ? poza tym zbanowany został mail,przez który straciłem także konto ******...

Odpisali że:

Zgodnie z informacją zawartą na stronie http://board.metin2.pl/index.php?page=Thread&postID=4509571&highlight=#post4509571 wszystkie zgromadzone informacje i materiały na podstawie których konto zostało zablokowane są tylko do wglądu administracyjnego i nie mogą zostać okazane graczowi.
Pana konto zostało zablokowane za używanie niedozwolonego oprogramowania.
Blokada konta podtrzymana,odwołanie odrzucone.

I tutaj mam pytanie,widać że im się nie chce tym zajmować,to konto nie było jakieś super ale chciałbym żeby sprawiedliwości stało się za dość,za to jak mnie potraktowali,nie mają żadnych,ale to absolutnie żadnych dowodów,zablokowali bo zablokowali i tyle,czy jest jeszcze jakaś możliwość odwołania ? czy wspaniałomyślny support mający wszystko w dupie to ostateczna szansa ?

Załatwili mi w życiu już pare kont,a to nie wchodziłem pare miesięcy,a bana dostałem za "podszywanie się pod admina" a to jeszcze rózne inne tłumaczenia z dupy,chciałbym się z nimi kłócić do skutku.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Podobnie dostałem ja blokade.
na Sklep bo przekładałem drop z botków na niego i prawdopodobnie doszli po Logach.

a na e-mial zero wiadomości o blokadzie.
możesz dalej tam spamować na support ale to nic ci nie da.
Radze robić nową postać i być bardziej ostrożnym :)

Opublikowano

Bez podstawy nie banują. Pewnie ktoś Cię nagrał na bocie lub HS logi wysłał.

Na mailu masz dokładne info co kiedy za co i na ile

Opublikowano

Bez podstawy nie banują. Pewnie ktoś Cię nagrał na bocie lub HS logi wysłał.

Na mailu masz dokładne info co kiedy za co i na ile

Mylisz się mi zbanowali 10 kont i tylko na jednym koncie pisał powód.

ale to ban bo Gracz mnie nagrał.

e-mail nie przychodzi jak osobciście GM sprawdzi gracza lub logi.

a wiadomość na e-mail idzie tylko gdy ktoś zgłosi na support.

Opublikowano

No ale mi zablokowali oba konta,na jednym mailu,na jednym koncie był sklep na 1 levelu i to niby za niedozwolone oprogramowanie no to bez jaj...tak samo to drugie,główne konto też za niedozwolone oprogramowanie chociaż wtedy nie miałem..nikt mnie nie podjebał na support,bo nic nie przyszło na maila,a oni zabanowali to z dupy typowo i to mnie boli,że przez humorek GMa się traci konto...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...