Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Wprowadzenie] Dragon Nest

Hasty™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@UP racja, na SEA jest wyższy poziom kultury, nawet z obcokrajowcami grzecznie się dogadasz bez spin, a na ogół Polacy są bardzo fajni, ponieważ dla neokidów barierę stanowi język gry, i to w niej kocham <3

czwartkowy posmak w ustach przypomina
że nie ma sensu owijać w bawełnę
zmarzniętego truchła

przez latarnię ktoś przerzucił sznur
cumuje statek w bezpieczną przystań

czuję jak na skroniach zasycha sól
...

Opublikowano

Fajnie napisane, ale mi jakoś bardziej do gustu przypadło C9.

Ogólnie lipa, że w DN nie ma postaci typu assassin,blade,rogue - chodzi mi o postać z dwoma sztyletami która jest bardzo szybka. W C9 ta walka jakoś dynamiczniej wygląda.

Opublikowano

Fajnie napisane, ale mi jakoś bardziej do gustu przypadło C9.

Ogólnie lipa, że w DN nie ma postaci typu assassin,blade,rogue - chodzi mi o postać z dwoma sztyletami która jest bardzo szybka. W C9 ta walka jakoś dynamiczniej wygląda.

W DN nie ma klasy dynamicznej ? Zobacz sobie pvp Blade Dancer z wersji KR. I dopiero wtedy powiedz ze DN nie jest dynamiczny :)

@UP racja, na SEA jest wyższy poziom kultury, nawet z obcokrajowcami grzecznie się dogadasz bez spin, a na ogół Polacy są bardzo fajni, ponieważ dla neokidów barierę stanowi język gry, i to w niej kocham <3

Oj tak jest wyzszy poziom kultury i to bardzo. W gilidi jest pare osob co maja 15-17 lat ale zachowuja sie lepiej niz 3/4 polakow na EU.

Jezeli ktos bd chcial zaczac gre na SEA to Zapraszam do Gildii Bezduszni :)

Opublikowano

Sh3in już jestem w tej gildii od ładnego miesiąca/dwóch :)

Ps. W tej grze nie potrzeba grać asasynem aby walka wyglądała dynamicznie, każda postać prezentuje niezwykły styl walki, a co do asasyna to już jest (Kali) ale niestety na UE troszkę poczekacie zanim będziecie mogli nią grać.

czwartkowy posmak w ustach przypomina
że nie ma sensu owijać w bawełnę
zmarzniętego truchła

przez latarnię ktoś przerzucił sznur
cumuje statek w bezpieczną przystań

czuję jak na skroniach zasycha sól
...

Opublikowano

Blade Dancer wygląda b.ciekawie, ale jak ta gklasa sobie radzi w pvp ? Mógłby ktoś mi napisać ?

Ogólnie jak w większości gier mmorpg jedna klasa jest lepsza w pve, druga w pvp, a jak to wygląda w Dragon Nescie ?

Opublikowano

Dodaj wymagania sprzętowe, bo nie widzę ich, gra zapowiada się fajnie, najprawdopodobniej zagram :)

Tutaj te wymagania które mógłbyś dodać do pierwszego posta:

Minimalne wymagania sprzętowe:
  • Procesor: Intel Pentium 4 2.4GHz / AMD Athlon XP 1900+ lub lepszy
  • Karta Graficzna: NVIDIA GeForce FX 5600 Ultra / AMD Radeon HD 3400 Series lub lepsza
  • DirectX: wersja 9.0c
  • RAM: 1 GB RAM
  • Miejsce na Dysku: 3 GB
  • System operacyjny: Windows XP / Windows Vista / Windows 7

Zalecane wymagania sprzętowe:
  • Procesor: Intel Core 2 Duo E4300 1.8GHz / AMD Athlon 64 X2 Dual Core 3600+ lub lepszy
  • Karta graficzna: NVIDIA GeForce 7600 GT 256MB / AMD Radeon X800 GT lub lepsza
  • Miejsce na Dysku: 4 GB

Take it easy my friend

Opublikowano

Blade Dancer wygląda b.ciekawie, ale jak ta gklasa sobie radzi w pvp ? Mógłby ktoś mi napisać ?

Ogólnie jak w większości gier mmorpg jedna klasa jest lepsza w pve, druga w pvp, a jak to wygląda w Dragon Nescie ?

Blade Dancer bardzo dobrze bd radzil sobie w pvp z tego powodu ze mam bardzo duze combo.

Co do twojego drugiego pytania. Kazda jest postac dobra pod pve jak i pvp, tylko wiadome jedna jest troszke slabsza a inna troszke lepsza. Kluczowe w DN jest rozdania umiejetnosci. Dlatego lepiej na poczatku jest zapytac sie osoby doswiadczonej jak masz je dobrze rozlozyc.

Mam nadzieje ze ci pomoglem :)

Opublikowano

Hmmm zapowiada się nieźle, tylko trochę jej waga mnie zniechęca. No cóż, czas usunąć trochę danych z dysku, i pobrać.

//nieregulaminowa sygnatura - reflink

//BR3ND

Opublikowano

Gra jest świetna, akcja nie jest taka, że jak klikniesz na przeciwnika to jest, że 100% trafisz, lecz tak jak w strzelankach ;)

Czyli zwykła non-target'ówka :)

Ogólnie gra jest fajna, ale na razie tylko 40 lvl który jak ktoś się uprze i będzei dysponował jakąś lepsza gotówką to wbije w tydzień ;/ I potem nuda... Można robić eq, ale co w tym fajnego? ... PvP? Jej -.- Pół dnia przesiedzieć przy PVP... Powinni zacząć coś wprowadzać bo jak na razie tylko niepotrzebne dungeony z których dropi może i fajne rzeczy, ale i tak przydał by się lvl cap i jakaś nowa postać...

SEA nie dogonimy nigdy.. Mają już itemy unikalne i legendarne.. 50 lvl max za chwilę pewnie jakoś 60.. 2 nowe postacie i wiele wiecej dungeonów/nestów ... Przy prędkości rozwoju EU... Szkoda gadać ;) Poza tym Merc z tego co mi wiadomo nadal ma buffa który daje mu o wiele za dużo crytyka i dmg.. Jak będzie się miało biżu z +1 skill do tego buffa to z 2k bije się z buffem 10k ;o

Gra ogółem jest fajna, ale nudząca w pewnym momencie.. Co do neosów to spotkałem się może z jednym? A mamy jakieś 130 osób w gildii.. Gadanie że na SEA tego nie ma to jedna wielka bzdura ;) I na SEA jest.. Po prostu macie pecha i spotykacie takich ludzi.. Albo ktoś wam napisał że same neosy grają w EU i tak zostało i to powtarzacie.. ;)

Grę polecam, ale jak nie wprowadzą czegoś nowego w najbliższym czasie to nie będzie za fajnie ;/

Zbieram like ;x

Opublikowano

Dodaj wymagania sprzętowe, bo nie widzę ich, gra zapowiada się fajnie, najprawdopodobniej zagram :)

Tutaj te wymagania które mógłbyś dodać do pierwszego posta:

Minimalne wymagania sprzętowe:

• Procesor: Intel Pentium 4 2.4GHz / AMD Athlon XP 1900+ lub lepszy
  • Karta Graficzna: NVIDIA GeForce FX 5600 Ultra / AMD Radeon HD 3400 Series lub lepsza
  • Miejsce na Dysku: 3 GB

Zalecane wymagania sprzętowe:

• Procesor: Intel Core 2 Duo E4300 1.8GHz / AMD Athlon 64 X2 Dual Core 3600+ lub lepszy
  • Karta graficzna: NVIDIA GeForce 7600 GT 256MB / AMD Radeon X800 GT lub lepsza
  • Miejsce na Dysku: 4 GB

Dziękuje, nie zaglądałem trochę na MPC tylko lukami i wypadło mi z głowy :)

xxxx

Opublikowano

A postacie takie jak Blade dancer, Spirit Dancer kiedy bedą w EU ?

Tego nikt nie wie. Możesz śledzić Fan Page tej gry, lub co dzień wchodzić na stronę.

Opublikowano

Sadze ze Kali na serwery EU wejdz jakos dopiero na koncu tego lub na poczatku nastepnego roku. Bo brakuje jeszcze na EU Academica

Opublikowano

Dobry sprzęt? Nie bardzo :P mój komputer który ma 4 lata to na lajcie ciągnie. Z tego co wiem ( grałem troszkę ) coraz więcej ludzi w to gra. Może ta gra stanie się popularna, kto wie!

Wprowadzenie bardzo fajnie opisane, jakbyś zrobił temat informacyjny i prowadził go na świeżo, to byłoby ciekawie! :D

Opublikowano

Nie ma sensu ;) Wszystkie informacje są podane na stronie EU jak i na ich forum.. Jeśli ktoś nie zna angielskiego wystarczy wrzucić w translator.. Może dziwnie będzie napisane, ale można się domyśleć o co chodzi...

Zbieram like ;x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...