Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

skarga na nieudacznika ReallSkill

co jest

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zrobiłem sobie konto ReallNoob, nie mogłem się zalogowac, cos się zepsuło, zrobiłem nowe RealllNoob, i dostałem bana? nie ma żadnego wyjaśnienia, nawet. nie zrobil tematu w dziale zbanowani, ten global jest glubi czy chory? kokosz musi z tym co zrobic, bo takich ulomow tu nie potrzebujemy

Opublikowano

jak sobie robisz konto , ktore go obraza , to ja bym tak samo zrobila . xD

po co ten temat w dziale zbanowani .? przeciez i tak wiadomo za co mogl dostac bana gosciu o nick ReallNob no bez jaj ; DD

a skargi , to nie w pogaduszkach sie pisze ; o

Ten nick nie obraża nikogo, ponieważ po angielsku brzmi "Prawdziwy Noob". Jak ktoś sam siebie nie docenia, to jego sprawa.

Ban pewnie za multikonto :)

QtiV6xY.gif

Opublikowano

dlaczego ma go obraza, moze moj kolega ma nick realll, i mojego kolege obrazam? pozwolil mi. po drugie reall, a reallskill to co innego.

to dlaczego ten pseudo global nie zrobil tematu w dziale zbanowani. nie nalezy mu sie global

Opublikowano

Co ty dyskutujesz ?

Dostałeś bana za multi, no chyba ze z tego pierwszego konta RealNoob nie korzystałeś (to znaczy. nie wysyłałeś statusów,postów i tematów). Jeśli tak to nie miał ci prawa dać bana za multi.

Opublikowano

jak masz jakies zazalenia co do osob z moderacji, to pisz do administratora/innego <ogarnietego> Globala a nie spamujesz w pogaduszkach . ;PP

tak czy siak jak dla mnie słusznie Ci bana dał . ;o

raport, tutaj ten pseudo makin tez nie odpisuje,
Opublikowano

Pewnie go w jakiś sposób obraziłeś, czy wszedłeś na jego profil, a on zobaczył RealNoob, to wiesz :P

Całkiem możliwe, że jak zobaczył twoje konto, to oblukał od razu czy nie masz multiacc

Opublikowano

Myślisz, że jesteś fajny? Pierwsze twoje konto zbanował Makin (ReallNoob), drugie ja (RealllNoob - multiacc zaraz napiszę odpowiedni temat w zbanowanych, bo o tym zapomniałem). Dostajesz bana, robisz drugie konto i w tym momencie zadam Ci pytanie: po co? Piszesz do mnie śmieszną wiadomość prywatną w której są wyzwiska, groźby w moją stronę. Zastanawiam się co taki człowiek ma w głowie, żeby grozić komuś online (mnie to śmieszy i olewam/usuwam takie wiadomości z tego co pamiętam to Ci nawet odpisałem). Jeżeli forum jest dla Ciebie całym twoim życiem i każdy zdobyty procent w jakimś tam stopniu Cię osłabia to przepraszam, ale nie miałem o tym pojęcia. Pokazałeś prawdziwą klasę pisząc ten temat. Nick'i, które tam sobie wymyśliłeś mnie nie obraziły a wręcz przeciwnie. Proszę: http://www.mpcforum.pl/topic/907103-perm-reallnoob-realllnoob/

Przepraszam, że tego nie napisałem prędzej :(.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...