Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[inne] Startup, który ułatwi życie wszystkich graczy League of Legends

LoL Crews

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Od kilku tygodni razem z dwoma kumplami pracujemy nad serwisem, który ułatwi życie wszystkich graczy League of Legends. Na pewno przyznacie mi rację, że aktualny system dobierający partnerów do gry nie jest zbyt rozwinięty i bierze pod uwagę jedynie kilka atrybutów przywoływaczy.
LoL Crews, bo tak nazywa się nasz projekt, pozwoli na bardziej szczegółowe dobieranie sprzymierzeńców. Wyobraźcie sobie, że w waszych drużynach brakuje dwóch graczy – ap carry i ad carry. Za sprawą LoL Crews znajdziecie ich w kilka minut. Ponadto ustalicie wymagany poziom przywoływaczy, preferowane języki, dane serwera do czatu głosowego oraz wiele innych spraw, które są bardzo ważne w trakcie gry.
Dzisiaj mogę powiedzieć niestety tylko tyle, ale odwiedzajcie naszą stronę i oczekujcie kolejnych wiadomości -

http://lolcrews.com/

Jak wam się podoba ten pomysł? Skorzystacie? Dzięki z góry za wszelkie sugestie i pytania! :)
Opublikowano

Moim zdaniem bardzo przydatne tylko kiedy można z tego skorzystać? :)

1361565342-U334301.png

By Maxiu

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

Moim zdaniem bardzo przydatne tylko kiedy można z tego skorzystać? :)

Myślę, że w połowie lipca powinno się udać. :)

Opublikowano

Macie pozwolenie na reklame :F?

Anyway na czym to miałoby działać? "Ingerencja" w system dobierania czy po prostu wytycza nam ludzi których dodaje do znajomych i wycarry'ują nam gry? :F

To nie jest reklama. Na razie nie ma czego za bardzo reklamować. Chcemy dyskutować o projekcie i powoli przyzwyczajać ludzi do tego, że taki projekt powstaje.

Całość będzie działać na zasadzie stołów. Każdy zarejestrowany użytkownik będzie mógł takowy stworzyć i ustalić, jakich graczy poszukuje. Np. sam gra solo top, więc szuka kogoś na mida, junglera, supporta i ad carry. Ponadto może ustalić wymagany poziom przywoływaczy, preferowane języki i wymagania odnośnie serwera do czatu głosowego. Wklepuje te wszystkie dane w ustawieniach stołu i czeka na zgłoszenia. Kiedy już zbierze się cała drużyna, to odpalają League of Legends i sieją zniszczenie na arenie masakrując swoich przeciwników.

Opublikowano
Opublikowano

Wszystko ładnie, pięknie tylko szkoda, że pomysł na taki portal nie jest Wasz.

Chodzi o ten portal:

http://www.teamsummon.com/index.php
Co wy na to? Szkoda, że wasz pomysł na takie coś pojawił się kilka dni po wystartowaniu w/w linku.

Zarejestrowałem się i powtwierdziłem ale nie mogę się zalogować co jest??

Opublikowano

Zarejestrowałem się i powtwierdziłem ale nie mogę się zalogować co jest??

Trzeba zweryfikować swoje konto, tak jak na lolkingu, po przez przepisanie kodu do stron na runy.

Zrobię poradnik z tego jak wrócę do domu. =0

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...