Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Revoir.pl

Alkoholic

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nazwa Serwera :

Revoir.pl

Start Serwera :

1/03/13r

Link do prezentacji :

http://www.mpcforum.pl/topic/875583-revoirpl-dedyk/

Od autora dyskusji :

Jako administrator dużo nie powiem, jedynie, że się staramy. Proszę o wyrażenie swoich opinii na temat serwera "REVOIR", i co chcielibyście na nim zmienić, poprawić..

Opublikowano

Chciałbym, żeby ten serwer został jakoś rozreklamowany, bo warto zagrać. Na serwerze wszystko jest okej, ale chyba największym plusem jest
administracja która dużo się stara i robi swoje naprawdę dobrze. Polecam i mam nadzieje, że będzie kiedys +700 ludu na codzień online.

@edit co bym zmienił ? Bodzie na metale, ewentualnie kosztem troche wyższej ceny, bo te bodzie zniechęcają, a to priv nie PL :) Co administracja na to ?

Opublikowano

Po co kolejny medium/hard .. Boże ludzie.. Zróbcie dobrego easy/medium albo easy/4fun teraz na taki serwer all czeka ..

41032253976841910228.png

Czekam na Quadron.

Najlepszy prywatny serwer tego roku!

Opublikowano

Róbcie ten serwer aka hiterowski shiro2.net - zróbcie coś czego jeszcze nie było czyli właśnie to sam Noresta wie co by się działo :) . Pliki macie wiec raz , dwa to zrobicie ;)

07519388326783314691.gif

Opublikowano

Mnie zastanawia jedna rzecz , macie coś wspólnego z Alamntia ? Po zarejestrowaniu , przyszła mi taka aktywacja na Email.

20139081592339621468.png

Jak zauważyłeś stronę Almantii robił/ bądź administratorzy Almantii zarąbali zielsku (myślę, że jednak on robił).

On nie tworzy do każdej kolejnej strony Metina inne skrypty, a więc mógł zapomnieć zmienić to. On jest człowiekiem, a nie robotem.

Co do Revoir to osobiście znam większość ludzi z teamu i są oni w porządku.

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Istny idioto nie spamuj.... Taki z ciebie Lider jak z koziej dupy trąba.

Taki z ciebie technik jak z istnego moderator.

@top

Serwer dobry, szkoda, że pod flagą forgame, marnują się tam.

1367133050-U891712.jpg

Opublikowano

Hm Juz osoby jada na bs teraz 90% serverow powinna miec system zmiany bono wtak jak na nexanity Ze u npc a nie zeby 100% serva jechało na bs :>

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Staracie się starajcie, bo w tej chwili serwer wam prawie, że upadł ! . Proponuje dodanie dużej ilości nowości oraz organizowanie co dziennie eventy taki kalendarz założyć , a gracze wrócą do was .

Jeste hejtejem i dobrze mi z tym ziomki ; )

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Z tego co widze, serwer jest juz off 4ever, ale kiedy jeszcze byl, male zainteresowanie ze strony, duzo bugow no i jakies krotkto trwale afery.. Nie zagram juz na zadnym Z serwer Esapeq

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...