Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Głośniki

HWSDestroy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam
Mam problem z zestawem głośników - Creative Inspire 5.1 5100

Otóż gdy chcę podłączyć wszystkie 5 głośników do suboferta to działają mi tylko 2 które są podłączone pod lewe i prawe wejście ( po lewej stronie są 2 i po prawej 2 i jedno front). Sprawdzałem wszystkie głośniki po kolei i nie są przepalone !

Wie ktoś co jest grane ?

Opublikowano

też tak miałem.. zainstalowałem hd Realtek audio i nastawiłem o tak :

1z36p90.png

a potem był git ;P każdy głośnik działa

mam te same głośniki to myśle że jak zainstalujesz realteka to tak samo ci powinno działać ;P

Opublikowano

Ta karta przypadkiem nie ma tylko 3 wejść ? (Wejście liniowe , wyjście liniowe, mikrofon) ?

8440e487-7ae3-427b-a9b7-c861a5521758_0.p

Żeby podłączyć głośniki 5.1 musisz mieć też kartę 5.1+

@UP co Ty gadasz.

Co dadzą Mu sterowniki jak On ma inną kartę dźwiękową.Sterowników pod głośniki się nie instaluje tylko pod kartę muzyczną.Ale w tym przypadku to wina braku odpowiednich kanałów w karcie.ponieważ nie ma wejścia na subufer , druga para głośników i głośnik centralny

Opublikowano

Ta karta przypadkiem nie ma tylko 3 wejść ? (Wejście liniowe , wyjście liniowe, mikrofon) ?

8440e487-7ae3-427b-a9b7-c861a5521758_0.p

Żeby podłączyć głośniki 5.1 musisz mieć też kartę 5.1+

@UP co Ty gadasz.

Co dadzą Mu sterowniki jak On ma inną kartę dźwiękową.Sterowników pod głośniki się nie instaluje tylko pod kartę muzyczną.Ale w tym przypadku to wina braku odpowiednich kanałów w karcie.ponieważ nie ma wejścia na subufer , druga para głośników i głośnik centralny

Dokładnie ta karta ma tylko 3 wejścia z tyłu a 2 z przodu ;)

@LubięZielone

Zobacz jaką ja mam kartę dźwiękową przeczytaj i dopiero napisz ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...