Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FMS ?

FeHnE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam do was pytanko czy mój FMS + 9 srd 33 kd moba smieri + 3 jest dobry ?

1. Ile on jest wart na serwerze Solar ?

2. Po ile chodzi FMS + 9 srd 40% z kd +3/4 ?

3. Czy warto zmienić fms tego co mam na tego lepszego czy to nie da zbyt dużej różnicy ?

Opublikowano

Witam, mam do was pytanko czy mój FMS + 9 srd 33 kd moba smieri + 3 jest dobry ?

Jeżeli potrzebujesz wyceny zapraszam Cię tutaj : http://www.mpcforum.pl/topic/391673-generator-tematow-z-wycena-itemkow-i-postaci/ i załóż temat.

2. Po ile chodzi FMS + 9 srd 40% z kd +3/4 ? Na solarze wykręcić takie bony to nie duży problem. Jak ja grałem to chodził taki do 20-35kk.

3. Czy warto zmienić fms tego co mam na tego lepszego czy to nie da zbyt dużej różnicy ? Jeżeli chcesz zamieniać twojego za 40% to opłaci Ci się.

Opublikowano

2. Po ile chodzi FMS + 9 srd 40% z kd +3/4 ?

3. Czy warto zmienić fms tego co mam na tego lepszego czy to nie da zbyt dużej różnicy ?

1.~50kk

2.100kk +

3. Będzie różnica może z 300 dmg więcej.

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...