Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki cookie

Gość Gibuś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zauważyliście, że ostatnio wszystkie strony wyświetlają informacje o plikach cookie ?

Czy to tylko u mnie tak się dzieje czy wszedł jakiś nowy paragraf ? ;d

Opublikowano

LOL chyba masz jakiś inny internet...

trąbili o tym wszędzie a ten zadaje takie pytania....

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

od jakiś 2 dni na większości stron jest oświadczenie o plikach cookie. Do czego są wykorzystane i że akceptuje ich wykorzystanie gdy jestem na stronie, coś takiego.

Tylko jednorazowo na jednej stronie się to wyświetla.

Opublikowano

LOL chyba masz jakiś inny internet...

trąbili o tym wszędzie a ten zadaje takie pytania....

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

to słabo trąbili bo nie wiem o co chodzi i się pytam ?

jakieś linki ?

PS. allegro wam też teraz zamula ?

Opublikowano

To jest teraz normalna rzecz, wymagana. Nic nie poradzisz, po prostu musisz akceptować. Zamknąć?

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

a są gdzieś informacje skąd ta norma się wzięła, kiedy i dlaczego ?

Opublikowano

Unia Europejska kazła tak zrobić żeby internauci mieli większą świadomość tego i strony WWW zbierają na ich temat i takie pierdoły.... Po prosty akceptujesz i tyle bo wcześniej tago nie było ( komunikatu ) i było dobrze a teraz to tylko kolejne okienko, które trzeba zamykać.

Allegro jest pod atakiem DDos cały czas więc każdemu zamula.

PS:Czytaj chip komputerswiat spidersweb antyweb niebezpiecznik a będziesz wiedział co się dzieje a jak się tylko gra i wchodzi na mpc i na FB to się nie dziwie że się nie wie co się na świecie dzieje.

Opublikowano

PS:Czytaj chip komputerswiat spidersweb antyweb niebezpiecznik a będziesz wiedział co się dzieje a jak się tylko gra i wchodzi na mpc i na FB to się nie dziwie że się nie wie co się na świecie dzieje.

Hahah dobre :D

Dzięki, można zamknąć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...