Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zapomniane championy .

Awergio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszedłem sobie na tą strone z ciekawości i troszke mnie ona dziwi. Dlaczego? Z tego co jest tam napisane wynika że amumu(25%) czy malphite(12%!) sa dużo żadziej banowani niż np. Twisted Fate(41%!) lub taki Hecarim(62%) WTF? Nie wiem jak to się odbywa w diamencie, ale w srebrze amumu oraz malph są banowani w praktycznie każdej grze, a takiego TF'a czy Hecarima żadko kiedy widze zbanowanego.

Obok platyny ludzie już zaczynają banować normalnie, tzn. zostawiają malph i shena dość często bo przeważnie ludzie nie potrafią tym grać, a banują hecarima, lux, tf etc. Są to dość mocne picki, zmieniające nie jedną grę.

Na bronze/silver wydaje mi się że ludzie kierują się stereotypami: wezmę op malpha/op shena bd kosił. Okazuje się że ktoś taki nie ma wgl. dmg, do tych postaci trzeba team, to nie są postacie pod soloq bo nie robią one dmg. Polegają na innych .

League of Legends

Opublikowano

@up +1

Grałem w Silver V to zawsze ban:

- Darius

- Amumu

- Shen

- Malph

- Kassa

- Akali

A ja lubię sobie pograć rzadko granymi champami (mam zamiar kupić Varusa, Syndrę, Zeda, Vi) jak Twisted Fate czy Vlad i całkiem nieźle mi to idzie.

846331404756772371599.jpeg
Opublikowano

od miechów nie widziałem poppy, seju czasami nawet banowana jest.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

A co powiecie o Fiddlesticku? Koleś jest tak silny, że z jakimś 100 ap, to jego SSANIE życia niszczy system.

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

exMPC Media Team | Pomocnik Minecraft | Gracz WoW

Moja paczka modów:

http://www.mpcforum.pl/topic/793874-dlkajcraft-v10-czyli-paczka-modyfikacji/

Opublikowano

Wszedłem sobie na tą strone z ciekawości i troszke mnie ona dziwi. Dlaczego? Z tego co jest tam napisane wynika że amumu(25%) czy malphite(12%!) sa dużo żadziej banowani niż np. Twisted Fate(41%!) lub taki Hecarim(62%) WTF? Nie wiem jak to się odbywa w diamencie, ale w srebrze amumu oraz malph są banowani w praktycznie każdej grze, a takiego TF'a czy Hecarima żadko kiedy widze zbanowanego.

Hecarim jest dosłownie op, pewnie w twojej lidze nikt po prostu go nie odkrył.

Tf jest jeszcze bardziej op z powodu na global ulta - ganki np. na bocie czy darmową manę.

Opublikowano

jak dla mnie to rzadkim widokiem jest np:

Trundle - nie wiem czemu

Poppy - jedna z naj pasywek a ostatni raz widziałem ją miesiąc temu

Urgot - nigdy jeszcze nie widziałem

Galio - widziałem 3 razy

Heimer - ostatni raz miesiąc temu - dziwne

Xwerath - nigdy go nie widziałem

cute_anime_girl_by_kisakupl-d56xzn2.png

Hotarti <3 <3 <3 I <3 Anime

Żyjemy w chorym świecie gdzie bycie sobą jest chwalone w sieci, zaś w rzeczywistości prowadzi do samotności. :C

Opublikowano

Veigar ma DOSŁOWNIE na jednego ulta przeciwnego AP w late gamie :P Syndra jest słaba, ona ma DMG tylko w jeden cel, co oczywiśćie skreśla ja jako sensownego picka na ranki, bo od mid game'u liczą się TF'y. Yorick moim zdaniem tragicznie słabnie w late, aczkolwiek często go widzę. Rzadko widzę także Mundo, a przeciez to OP ścierwo, w late trzeba go napierdalać z pół minuty by umarł, a i DMG ma dość dobry jak na Full Tanka

Opublikowano

Szczerze? Quinn, Heimer, Orianna.

Quinn - jak pan @up, niewypał, jak była rotacja to wszyscy nią grali i w każdym meczu była przynajmniej jedna Quinn, a teraz to wcale jej nie widać.

Heimer - szit zupełny, jedynie pushować dobrze potrafi, nic poza tym, więc nawet się nie dziwię, że tym czymś nie grają

Ori - strasznie dobra postać, teraz jest w rotacji, więc ktoś tam nią gra, ale i tak niewielu ja pickuje. A poza rotacją gra z/przeciwko Oriannie to rzadkość.

Opublikowano

Galio, Hecarim, Heimer, Poppy, Udyr, Urgot, Malza, Sivir, Karma, Trundle - postacie bardzo rzadko widywane przeze mnie, nie wiem z jakiej przyczyny - to dobre champy.

ej stary to ty grasz na botach, czy na jakiś refkach albo cokolwiek innego? ;O heca rzadko? o.O ja co drugiego rankeda bez mała go widuje jak nie w all ale ok... sivirą sam pykam i mam chyba 5winów na 6 na rankach sivirką. ogólnie ona jest dośc częstym pickiem... karmą gram jak najbardziej i ją często widuję do tego. po reworku jeszcze częściej... udyr jak najbardzie często jako "jungler". galio bez rotacji widziałem niestety może ze 4razy przez all time.... poppy w miaręm heimer jest często pickowany tylko że ludzie nim kończą po 1 15 ;<. malza też w miarę często i trundle też ale mniej... ewentualnie Anivia. jedynie co znam to kumpla który nią pyka a tak to b. rzadki pick. ale nie gramy razem więc nie wiem ; p

304191415027212454880.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...