Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z serwerami prywatnymi

innocent*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam wielki problem z grą na serwerach prywatnych gry Metin2. Jestem użytkownikiem systemu Windows 8. Pobrałem już kilka klientów z różnych serwerów i za każdym razem dzieje się to samo. Za pierwszym razem gra uruchamia się bezproblemowo, wszystko cud miód! Niestety... gdy wyjdę z gry i chcę ponownie ją uruchomić wyskakuje mi taka wiadomość: CREATE_NO_APPROPRIATE_DEVICE. Tak jest dosłownie za każdym razem. Reinstalacja gry nic nie daje. Po przeinstalowaniu znów gra rusza za pierwszym razem ale za drugim ponownie wyskakuje error! Czy macie jakieś rozwiązanie?

Pozdrawiam

Opublikowano

Działo się tak przed wgraniem Windows 8? Jeśli nie, to spróbuj odpalić metina ze zgodnością do aktualnego systemu operacyjnego.

188761424774878497723.jpeg

Opublikowano

Wczesniej posiadalem innego laptopa, tam owszem czasem pojawial sie ten blad ale byly to bardzo sporadyczne wypadki. Czasem nawet nie musialem reinstalowac gry bo problem rozwiazywal sie sam. Troche mnie to dziwi poniewaz globalny Metin dziala mi bez problemu. Zobacze czy problem zniknie gdy odpale go tak jak proponujesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...