Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Minecraft

MKSuper

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwis.

PS No i co, że nowy? JA MAM ZASILACZ 100 W, JEST NOWY, TO NA PEWNO NIE JEGO WINA...

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

exMPC Media Team | Pomocnik Minecraft | Gracz WoW

Moja paczka modów:

http://www.mpcforum.pl/topic/793874-dlkajcraft-v10-czyli-paczka-modyfikacji/

Opublikowano

Mój tata jest informatykiem , naprawia komputery. Patrzył już i to nie wina komputera.

Prosze o pomoc.

Opublikowano

Przepraszam ale zapomniałem że "@refresh" jest dozwolony co 24h dziekuje za przypomnienie.

@edit

System : Windows xp

Wgrałem do niego service pack 3

Sterowniki sprawdzilem w antywirusie i prawidłowe , działają :)

Opublikowano

mój kuzyn również ma problem z zasilaczem. komp odpala bez problemy przy każdej byle jakiej grze a gaśnie mu przy zmenelonym metku ... Skyrim tomb rider max payne 3 ... all na Ultra detal i nic. odpala 2 metki na raz i gaśnie. Pożyczyłem mu mój zasilacz firmy "tracker" i działa przy 4 metkach ... Zasilacz jest i może dobry ale po prostu może być chinolek milion pięćset sto dziewięćset volt a i tak może być zjebany.. zależy na jakiego trafisz. Mógłbym się założyć (czego nie zrobię) że po wymianie zasilacza by śmigało ;] pożycz od kumpla czy coś jakiś oryginalny od pożadnej firmy

;)

Opublikowano

Powiem tak , komputer przez anty-wirusa (avast) przejechałem pisze że dobrze , tata z pracy przyszedł z kolegą (mój tata informatyk , komputery na prawia) rozebrali mi kompa od środka ,wyczyścili go i złożyli. I nic to nie dało. Razem z kolęgą wgrali jakiś program (sam nie wiem do czego) i z tego co wynikło to wina .minecraft

I teraz morał jest taki że to nie wina komputera tylko .minecraft :)

Opublikowano

Syberian zrobiłem tak wczoraj i grałem 1 godz i myślałem że ok ale mnie wywaliło więc coś się dzieje :(

Opublikowano

Komputer się naprawił sam , był uszkodzony 1 mały piczek.

Temat do zamknięcia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...