Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NetherCraft SkyBlock 24/7

Lyreco

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

widzę ze administracja zajmuje 50 % slotów

Administracja jest rzadko na serwerach nawet 50 % slotów nie zajmuje

Opublikowano

może i te 50 % zajmuje administracja , tylko ten "staruch" , (który to sam czytać nie umie a wyzywa innych o to że źle piszą) nie wie co to 50 % :)

ITEMSZOPA napisałem specjalnie , nie wiedziałem że taki ptasi móżdżek nic nie rozumie ( lyreco)

I jeszcze takie pytanko : gdzie ja cie wyzywałem?

Pamiętam nawet jak to było , wchodzę i piszę " Elo , podaj link do itemszopa " no i od razu wyzywanie ze strony tego małego , widać bitego w domu lub/i w szkole dzieciaka :)

Nie bierz się za servery - bo dzieci powinny robić babki z piasku a nie servery .

Bez reklam fb

Opublikowano

może i te 50 % zajmuje administracja , tylko ten "staruch" , (który to sam czytać nie umie a wyzywa innych o to że źle piszą) nie wie co to 50 % :)

ITEMSZOPA napisałem specjalnie , nie wiedziałem że taki ptasi móżdżek nic nie rozumie ( lyreco)

I jeszcze takie pytanko : gdzie ja cie wyzywałem?

Pamiętam nawet jak to było , wchodzę i piszę " Elo , podaj link do itemszopa " no i od razu wyzywanie ze strony tego małego , widać bitego w domu lub/i w szkole dzieciaka :)

Nie bierz się za servery - bo dzieci powinny robić babki z piasku a nie servery .

Na twoje komentarze nie będę odpowiadać masz rozum 5 latka. Widzie nie umisz pisać nawet pisze się: ITEMSHOP A NIE "itemszopa" sam robisz blędny pisowni. Nie będę pisać osobami które robią błedny.

Pisałem wcześniej na twój temat zamykam rozmowę z tobą. Żegnam

Opublikowano

Na prośbę autora z raportu.

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...