Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] problem z gra

Brylus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam czy mgoblys ty mi podac wszystkie patche jakie ja mam sciagnac? ja bym ci podal wersje mojego clienta tylklo bys linki podrzucil? bo inaczej to chyba nieda rady

Opublikowano

no ale ten launcher musi sie spatchowac.. a jak go patchuje to mi sie zatrzymuje mowiles mi cos o simple patcherze ale nie wiem ..

a nie da sie bez patchowania launchera?

Opublikowano

a no wlasnie i teraz mam jeszcze taki problem ze zainstalowalem od nowa clienta i mi wyskakuja takie kwadraciki i w srodku nich Launcher wiesz oco chodzi?

Opublikowano

ale jak wlasnie to mi sie robi to mi sie wylacza i nie ma launchera strasznie duzo zemna roboty ;D bo jakbym mial normalna rozdzielczosc to by wszystko bylo git ;/ najlepszy by byl zaaktualizowany client ale tamten co podrzcuiles to 40 godzin sciagania przy szybkosci 10mb

Opublikowano

To pobieraj z replik czy jakiś innych hostów.

A pewnie luncher się nie włącza i błąd wyskakuje bo musisz zpatchować clienta, jak coś to możesz zmienić rozdzielczość w grze potem jak wejdziesz.

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

nieda rady co kolwiek zrobie czy launchera to nie dziala czy DBO w tym bialym okienku to game i nstal falized i wszystko tak

Opublikowano

ale wlasnie nie wyswietla mi sie wgl launcher ;/ tylko ten blad nawet launchera nie wlaczam tylko odrazu to ;/

Opublikowano

Okej wielkie dzieki :D zaslugujesz nato zeby byc tym moderatorem :D nawet wiecej ^^:D masz zajebista cierpliwosc do mnie :D THX

Dzieki wielkie :D jestes bossem thx

Opublikowano

Ej scotube a bo ja tego lunchera jeszcze nie patchowalem to poprostu odrazu przez simple czy jeszcze spatchowac tyle ile moge? bo potem sie zatrzyma?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...