Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] Bar of Legends w Kołobrzegu

Tymoteor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Transmitowane to raczej będzie, ale na poslkim eslu bądź twitchu, na Amerykańskim raczej nie (;

1380739777-U870849.png

1375732994-U592769.png1375735056-U683421.png1378238828-U336505.png

Opublikowano
Opublikowano

wpadnę :]

@edit

@up Tu nie przyjadą Ci wszyscy z topki, tylko chodzi o to że można pooglądać ich w telewizorach oraz się napić swoją drogą.. A do tego jakieś konkursy typu kody czy pamiątki

Opublikowano

Po co Fnatic pcha się na jakiś mały turniejek? Copenhagen Wolves to i tak low'y więc nie wiem czego tutaj szukają. To samo Gambit co Fnatic, po co idą na takie low turnieje? Tak czy inaczej nie ma MYM'u w swoim kraju więc liczę na Dragonborns'ów chociaż forma ostatnio bardzo im spadła.

Copenhagen Wolves to nie są lowy, po drugie chcę Ciebie zobaczyć w takim turnieju, zobaczymy Cb i Twoją drużynę :) wtedy zobaczymy kto to lowy, bo mówisz tak o nich, a sam nie jesteś lepszy.

Dziwne to trochę, a ta 'tabela' wygląda jakby była ściągnieta z lolesports ;)

<>

Znawca
Opublikowano

Wiecie moze kiedy bedzie takie w Krakowie?

Validating > Member > ProUser > Postmaker

-----------------------

Opublikowano

Nie jestem lepszy, ale jestem dobrym obserwatorem a CW przegrywa wszystko co jest możliwe więc sensus nie hejtuj prosze, sam nie masz jak do nich skoczyć a ja wiem z obserwacji że oni są najgorsi z topki...

Nieźle, najgorsi z topki, a wygrali z takim fnatic, z takim EG i to w jakim stylu? Tylko obejrzeć powtórki. Poza tym aktualnie DB są najsłabsi według statystyk, a CW są 6. Poza tym ja nie mam zamiaru do nich podskakiwać, a to tylko Ty hejtujesz aktualnie.

<>

Opublikowano

sensus nie chce wojenek forumowych a swoje wiem bo turnieje oglądam od s1... DB wywalili swoich to teraz płacz że są słabi... CW to dla mnie zlepka 5 randomów którzy z dupy wzięli się na turniejach, nikt nic nie wiedział i nagle O! CW wyszło... Skoro pokonują w "takim stylu" to czemu nie wygrywają?

Nikt tutaj nie hejtuje, ja tylko wyrażam konstruktywną opinię :)

Opublikowano

@tymoteor zależy ile poniżej 18 ale od 16 nie ma problemu a tym bardziej jest to impreza związana z grą więc tak, ostatecznie nikt nie każe pić tylko oglądać i się dobrze bawić :-)

Opublikowano

Ja pierdole wszystko po drugiej stronie PL, czemu we wrocku nigdy nic nie ma tylko w chuj daleko xD

Opublikowano

@tymoteor zależy ile poniżej 18 ale od 16 nie ma problemu a tym bardziej jest to impreza związana z grą więc tak, ostatecznie nikt nie każe pić tylko oglądać i się dobrze bawić :-)

To może i ja wpadnę :)

y526IOx.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...