Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Rankedy od razu po wbiciu 30lv?

Goliatos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie rob tego.. po pierwsze spadasz w ranku jesli jestes noobem

po 2 inni sie wkuriwaja na twoja gre,,, niszczysz przyjemnosc

a po 3 jak nie chcesz byc dobry tylko pykac dla przyjemnosci to graj normale

Opublikowano

Nie graj od razu, pograj sobie tak jak będziesz miał z 500 wygranych i dopero próbuj.

Chociaż raz sobie możesz zagrać tak o dla spróbunku jak to jest.

Opublikowano

Chyba łatwiej last hitować na poczatku mając 75 dmg niz 60 co nie.

Pozatem armor pen przydaje się na dps typu: Renekton, Jarvan, Xin

Napisałem ze do 20 min last hity sa najważniejsze bo w midzie i w leacie najważniejsze sa pushe.

A farmienie to nie tylko cs, ale dreaki, kille czy asysty i to się robi przez całą gre

Niedawno miałem okazje grać na diament VI na west, i niektórzy moi przeciwnicy mieli ok. 10cs/min, gry trwały zazwyczaj ok 20-35 min bo po jednym udanym team fighcie mozna rozwalić nexusa

Jak już wcześniej mówiłem. Po co masz zmieniać swoje runy, jak możesz zrobić jedną a dobrą stronę (mówię o AD).

Wiadomo, że podczas lasthitowania mobek czasem przeżyje z 1-5hp i Twoje mobki go zabiją.

Tylko po co Ci runki? Jak potrafisz to robić to nawet bez dodatkowego AD będzie Ci się to udawać.

Armor pen. zawsze się przyda - zadasz dodatkowe obrażenia nawet jako ADC, ale na wyżej wymienionych przez Ciebie bohaterów też nie jest najgorsze. Zwykły armor - bardzo przydatne na adc, jungla, topa bądź tanky suppa. W końcu to ma być uniwersalna strona run... Po co utrudniać chłopakowi życie?

Nie graj od razu, pograj sobie tak jak będziesz miał z 500 wygranych i dopero próbuj.

Chociaż raz sobie możesz zagrać tak o dla spróbunku jak to jest.

To już lepiej zagrać drafta :3

Bo jak zaczynasz rankedy to strasznie dużo 'kozaków' jest, którzy myślą, że są najlepsi.

Będą wyzywać za każdy popełniony błąd i mu się odechce ^^ Nie zawsze tak jest, ale ja na takich często trafiałem.

1994993994.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...