Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] na boceniu

Bleader

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam problem z wyborem dalszego rozwoju mojego konta na darkorbit. Mam juz leona full lf3, fs, oslonek tez wystarczająco , ponadto posiadam 9pp i 5 irysow (zapomnialem dodac ze latam albo na rombie albo na strzale). W co teraz inwestowac czy zmieniac statek np. Na aegisa czy golca i zbierac na full wypo dla niego czy latac leonem i kupic formacje szewronu i robic pp. Sam nie mam pojęcia a nie chcialbym zrobic jakiejs totalnej glupoty. Prosze o najlepiej wypisanie mi w pkt. Co po koleji najlepiej teraz robic.

Z gory dzieki, pozdrawiam

Opublikowano

lataj leonkiem, wykup resztę irysów i następnie ciachaj zety ... klucze zbieraj sobie i zbieraj je gdy będzie szansa na lf4 i apisa ... z zet wylatuje CDD które dajesz w profil

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

kup agisa!

na co mu aegis jak konto sobie boci ? Jak już je rozwinie i będzie chciał bić np kubiki to wtedy aegisa niech kupi

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

Wiec co mi polecacie, bo narazie sie dowiedzialem jedynie, ze zakup aegisa w chwili obecnej jest nieopłacalny

Przecież napisałem Ci w moim 1 poście moją radę ...

lataj leonkiem, wykup resztę irysów i następnie ciachaj zety ... klucze zbieraj sobie i zbieraj je gdy będzie szansa na lf4 i apisa ... z zet wylatuje CDD które dajesz w profil

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

Ok nie zauwazylem twojego 1 posta. + te irki (to chyba lepiej wylicytowac - gram na pl3) slyszem tez ze leonem bez szewronu to lepiej z bazy nie wylatywac. Nie powiniemen go kupic ?

Edit: zety to ja jeszcze chyba nie zrobie ;) za duzo mi brakuje i urki i doswiadczenia(jeszcze nigdy w zyciu nie robilem wrot)

Opublikowano

kup, zawsze ten dmg z rakiety większy ... a te ostatnie irki to wylicytuj , szkoda uri

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

Ok watpliwosci rozwiane. -latac leonkiem

-kupic szewron

-wylicytowac reszte irkow

-skladac zety

-kupowac klucze na x2

Temat do zamkniecia

Dzieki

Opublikowano

1. lepnek + szewrok i bocisz 24/7

2. rozbudowywjesz Skylab - wysyłasz złotko za uri na statek - kupujesz od raz irki nie bawisz sie w licytowanie po 10 tyś ;] ... (więcej irków więcej uri na1h)

3. całe uri ładujesz w klucze czekasz na event na apisa - kupujes apisa - znowu zbierasz uri i czekasz na zeusa albo lf4

TYLE :)

jak bocisz kupujesz tylko tylko wyposażenia ile aktalnie ci jest potrzebne reszta wypada ze skrzyń

np masz leonek + 5 irków to wystarczy ci fs na statku i 14-lf3 i 2-bo2 kupjesz irka dokaldasz 2 lf3 :)

CDD wypada ze skrzynek i energii, energię ładujesz tylko w zety

Opublikowano

leonkiem ma zete trzaskac ??

Arsenal it's my religion. Only Arsenal. Only...

silvern4sm2.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...