Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Mobgrinderem

Menober

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.

Zrobiłem mobgrinder i mi sie nei chcą moby spawnować na trudnym . Mogę dostać jakieś porady?

43988460.png

15584356.png

Opublikowano

Reinstal MC :D. Dobra ale na poważnie , powiększ go o 1 klocek up. Mi czasem pomagało , Torche , wszędzie Torche pod budowlą , im mniej moobów na około to więcej w środku.

Opublikowano

Sprawdź, czy wokół tego grindera nie masz jakichś grot, czy coś, wszystko pooświetlaj, może tam się spawnuje tyle, że już w środku nic nie ma.

Jestę Ktosię i lubię muzykę:
musiccraftlogo.png
a kliknij sę

Opublikowano

Simple player.. Nie Ma grot bo jest to zrobione na wysokości, nie chce stawiać spawnerów bo to ma być survival.

Opublikowano

Musisz pooświetlać wokół mobgrindera (jaskinie, na powierzchni i wgl. wszędzie) tak na odległość 50 kratek, ogólnie mobgrinder nie będzie zbyt wydajny (chyba, że zrobisz go na skyblocku to wtedy tak, bo moby nie mają się gdzie respić więc respią się w mobgrinderze) lepiej poszukać mobspawnera, najlepiej kilku nie daleko siebie i zrobić z nich expiarke czy co tam chcesz ;3

surprise motherfucker

Opublikowano

Spróbuj go powiększyć o jedną kratkę + , lub jak wolisz zrób jeszcze jedno piętro i wtedy zobacz. A jeśli nie poskutkuje zrób to co napisali koledzy up

Opublikowano

Przy wchodzeniu do gry zaznacz opcje "Force Upgrade" i powinno śmigać :)

KOLEKCJONER POSTÓW:

50 100 200 300 400 500 600 700 800 900 1k

lUU8K8b.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...