Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Wirus] Heeelp !

kapi232xd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . ostatnio podlaczylem stary telefon i byl na nim wirus i rozniusl sie po calym kompie ze np wchodze w ,,Moje Dokumenty" i wchodze w nie a tam drugi folder o takiej samej nazwie tylko ze z koncowka .exe .. i przez to pobieram plik i w polowie mi komp sie uruchamia ponownie nie da sie juz normalnie pracowac na nim... wiec prosze o pomoc was jak to wywalic !?

76561198058318404.png

Opublikowano

taa wczesniej skanowalem avastem .. gowno dalo .. ale polecili mi taki dobry anty wirus ze tylko go trzeba bylo wlaczyc odczekac jakis czas i juz nie bylo tego virusa i to nie byl awast , est , nod , panda czy h wie co ;d

76561198058318404.png

Opublikowano

ale ziomki po co format >?

jak mi kiedys dali takiego anty wirusa ze wszystko wyczyscil wszystkie wirusy kij ze sie skanowalo 2h ale nie bylo pozniej zadnych problemow ..

i to na tym forum gdzies ..

76561198058318404.png

Opublikowano

ale ziomki po co format >?

jak żaden program nie pomoże to tylko format zostanie.

Opublikowano

wlasnie mowilem polandxxdd dal ten program tepaki i nie trzeba robic zadnego formata -.- wystarczy ze sie przeskanuje kompa usunie wirusy wszystkie ...

76561198058318404.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...