Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie/Dyskusja] Możliwy transfer NA -> EU ?

Aciek666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Napiszę wprost, forum LoLa praktycznie mi nie działa, nie mogę wbić i przeczytać.

Udało mi się otworzyć jedną stronę i pojawiła mi się informacja, że BĘDZIE MOŻLIWY transfer na EU.

Mógłby ktoś wbić, przeczytać i czy faktycznie będzie to możliwe?

http://euw.leagueoflegends.com/board/showthread.php?p=11002857#11002857

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

Tak będzie taka możliwość (tzn. tam jest tak napisane) niby od wczoraj już jest ale pod warunkiem że jesteś długo na NA to wtedy możesz się przenieść NA>EUW/EUNA.

Nie wiem jak jest, przeczytałem tylko to co tam jest napisane od tego Dev'a.

Hey,

Apologies for not updating you all sooner but the transfer service has been down while we have been making an upgrade so that it can handle transfers where the username exists on both servers. We are going to be bringing it back on Monday, we hoped to bring it back sooner but due to the various issues with 3.5 it was delayed so that we could give our full attention and prioritize gameplay issues.

This is a particularly important change for us as it will allow EU players who have been on NA a long time a chance to transfer to EUW/EUNE.

Tu masz dokładnie co tam jest.

@EDIT:

Ok jednak nie od wczoraj... napisali że mają jakieś tam problemy z transferami NA>EU , post z wczoraj Dev'a mówi że nad tym pracują i że transfer będzie możliwy już nie długo:

Yeah, we've gone through, and I've said all of these myself:

• We'd like to work on it when we have resources
  • We have some issues with getting it to work
  • We're actively working on it
  • It's almost ready
Opublikowano

NARESZCIE.

GRAM OD 1 SEZONU!

Argh! Jak się cieszę! Dzięki Wam!

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Opublikowano

Ale teraz pytanie .
Czy pierwsza zmiana będzie za darmo :(

bo nie mam hajsu zeby teraz wypierdolic 100 zl +

~ Szukam ogarniętych ludzi do Rankedów ~
~ GG :
6057994 ~

Opublikowano

Ale teraz pytanie .

Czy pierwsza zmiana będzie za darmo :(

bo nie mam hajsu zeby teraz wypierdolic 100 zl +

Pewnie dla tych którzy grają od 1 sezonu to za darmo.

Opublikowano

A ja to konto dostałem od kumpla , swoje sprzedałem .:(

A jak sprawdzic czy grał od 1 sezonu ?:)

Grał napewno znim wyszedł EU

~ GG :
6057994 ~

Opublikowano

A ja to konto dostałem od kumpla , swoje sprzedałem . :(

A jak sprawdzic czy grał od 1 sezonu ? :)

Grał napewno znim wyszedł EU

Jeżeli masz konto sprzed powstania EU, to na pewno za darmo.

Nie wiem jak dla Was, ale tą informacją RIOT w moich oczach drastycznie urósł, strasznie się cieszę. Od prawie 3 lat gram na US i nie daje mi spokoju, że nie mogę grać sobie Lee singą w 100%

Doszły mnie słuchy, że patch za 3 tygodnie. Pewnie razem z ARAM'em.

Opublikowano

A co to ten Aram :D ?

Wpisz sobie na w yt, aram league of legends.

W skrócie: 5vs5 na jednej mapie (aktualnie P. Grounds) wszyscy grają losowymi postaciami.

Tylko wyjaśniłem.

//Proszę na temat.

Opublikowano

ok ,dzięki.

A po przeniesieniu na EU honory i td strace prawda ?

A co z ligami dalej bede w silverze ? czy bede musiał znowu rozegrac 10 meczy zeby sie zakwalifikowac

~ GG :
6057994 ~

Opublikowano

alleluja, nareszcie będzie można się przenieść. Nie przestałem grac na US ze względu na to co już osiągnąłem, miło będzie pograć na pingu zamiast 220 na 50 :D

Opublikowano

Podobno transfer ma kosztować 2800 lub 2600 RP.

Musimy czekać na oficjalne info... bo jeżeli jestem mega starym graczem to ciekawe czy będę musiał bulić. Oby nie.

Opublikowano

ok ,dzięki.

A po przeniesieniu na EU honory i td strace prawda ?

A co z ligami dalej bede w silverze ? czy bede musiał znowu rozegrac 10 meczy zeby sie zakwalifikowac

Zależy. Jeśli login jest zajęty to kiedyś kumplowi elo nie przenieśli, tylko postacie, itd. a elo nowe dostał ( był w elohell więc mu się opłaciło :p ). Jeśli nie to możesz w identycznym stanie przenieść konto przez sklep bez pisania do supportu :)

Opublikowano

ja z east na west przechodzac przez sklep zsilver4 trafilem do bronze3:) buhahha komedia/

oczywiscie ramke za 2 sezon i honory sie traci.

Opublikowano

Jakby ktoś wyczytał oficjalne informacje niech tutaj wklei. Naprawdę nie mam ochoty bulić 100 zeta za przeniesienie się.

Opublikowano

Podobno transfer ma kosztować 2800 lub 2600 RP.

Musimy czekać na oficjalne info... bo jeżeli jestem mega starym graczem to ciekawe czy będę musiał bulić. Oby nie.

Dlaczego nie, każdy gracze jest równy każdemu, przynajmniej tak powinno być.

ja z east na west przechodzac przez sklep zsilver4 trafilem do bronze3:) buhahha komedia/

oczywiscie ramke za 2 sezon i honory sie traci.

Wystarczy napisać do supportu i ramkę ci zwrócą.

652601399840421198520.png

Opublikowano

Dlaczego nie, każdy gracze jest równy każdemu, przynajmniej tak powinno być.

W takim razie każdy powinien wygrywać, Ci którzy ukradli RP i uszli bezkarnie powinni rozdać pozostałym graczom.

Opublikowano

W takim razie każdy powinien wygrywać, Ci którzy ukradli RP i uszli bezkarnie powinni rozdać pozostałym graczom.

Użyłeś złego przykładu, nie każdy powinien wygrywać, chodzi tu o politykę riotu wobec graczy. Ci którzy ukradli RP dostali bany i muszą zapłacić tyle ile ukradli by ich odbanowano.

652601399840421198520.png

Opublikowano

Account transfers are coming soon between the NA and EU platforms. Although I can't provide you with an estimate, I can assure you that we are working hard to get this service live as soon as possible.

Sorry if this causes you any inconvenience in the meantime, but I am unable to assist you until this service has gone live.

Zapytałem się riotu tak dla pewności czy faktycznie będzie możliwosć. Pamiętam jak się wypierali, że nigdy nie będzie.

Na forum napisali, że mają problem podobno z nickami, a okazuje się, że podczas transferu można zmienić nick, ale znowu pada słowo: "podobno".

Chcą nas potrzymać w napięciu. Jak ktoś będzie miał info, proszę o odświeżenie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...