Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.5]"Kanciasty Survival" [Dedyk][Wl][30slotów][Logblock]

Mickey2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie licząc dwóch osób jest to serwer nna którym grają tylko dzieci 12-14 lat.

Nie byłeś nie wypowiadaj się na temat serwera.Ponieważ sam pewnie masz te 12-14lat:)

KaviTM oraz PigZombie.Wasze podania zostały rozpatrzone pomyślne.Zapraszam do gry :).A ja zachęcam was do składania dalszych podań.

Opublikowano

Nick(w grze): SebQu (Premium)

Skype(Proszę podać tutaj lub pw): axon2-seba

Sprawny Mikrofon (Tak/Nie): Tak

Czy nagram coś z serwera(Tak/Nie): Niestety nie, posiadam za słaby komputer, chciałem nagrać "testowy" filmik z War Inc. Camtasią, to chodziło gorzej niż komiks.

Coś o sobie(Minimalne 2 długie zdania : Więc tak, mam 13 lat i na imię Sebastian. Mieszkam w Dolnym- śląsku w jakiejś dziurze. Bardzo lubię pracę zespołową, minecraft (według mnie) bardzo nadaje się na taką właśnie pracę, a tym bardziej serwery tego typu. Słucham każdego rodzaju muzyki (po za rapem, jakoś nie lubię) Lecz mam 3 ulubione: Rock, Reggae, Metal, to iż nie lubię Rapu, nie oznacza że nie lubię, a tym bardziej uprzykrzam życie słuchaczom tego rodzaju muzyki, sądzę że muzyka tak jak i gry, powinny łączyć a nie dzielić.

Ile przeznaczam czasu na grę: W tygodniu przy nudnym dniu ok. 3-5 godz mogę a w weekendy... ok. 6-7h.

Czy jestem ogarnięty i dlaczego!: Nienawidzę grieferów, nie szanują czyichś budowli, sam oczywiście również nie griefuje oraz nie cheatuje, uważam że wszelkiego rodzaju programy "Pomagające" graczom tylko burzą rozgrywkę użytkownikom tych programów jak i również innym graczom. No niestety, nie mam więcej argumentów lecz myślę że wystarczy...

Pozdrawiam, SebQu.

2e102b5f9b77b.jpg

Opublikowano

Nick(w grze): conrado09

Skype(Proszę podać tutaj lub pw): conrado0903

Sprawny Mikrofon (Tak/Nie): TAK

Czy nagram coś z serwera(Tak/Nie): Możliwe, że tak, ale to zależy od tego czy ktoś będzie chciał

Coś o sobie(Minimalne 2 długie zdania : Jestem spokojny, wszystkie serwery tego typu na których grałem upadły. Dobrze buduje, nie lubie ludzi którzy jak coś zniszczą to myślą, że są fajni. Nie wdaje się w kłótnie.

Ile przeznaczam czasu na grę: Różnie bywa. Zależy w jaki dzień. Tak najkrócej 30 minut, a najdłużej 4 godziny.

Czy jestem ogarnięty i dlaczego!:TAK! gram w MC ponad rok. Nie kłócę się z innymi itp.

Opublikowano

Nick(w grze): Damian_RastMan

Skype(Proszę podać tutaj lub pw): Wolę pw :P.

Sprawny Mikrofon (Tak/Nie): Taaa

Czy nagram coś z serwera(Tak/Nie): Nie jestem "Let's Player'em"

Coś o sobie(Minimalne 2 długie zdania : Yhh... no to ten, mam na imię Damian, miałem już kilka swoich serwerów, w wolnym czasie gram w minecrafta/Robię strony internetowe czy udzielam się na forach. Jako gracz lubię uczęszczać w eventach, czasem trochę trollować i przede wszystkim Dużooo się śmiać ^.^, ogarniam ortografię: umiem pisać krul i jórz. Jeżeli to nie wystarczy to zapraszam do części rozszerzonej - moja nieskromna autobiografia:

Jestem Damian, mam nieźle namieszane w głowie xP.

Ile przeznaczam czasu na grę: Czasu wolnego mam sporo więc jeżeli gra mnie wciągnie to zapewniam, że będę grał duuużżoo :)

Czy jestem ogarnięty i dlaczego!: Huh, no wydaje mi się, że jestem - Staram się pomagać administracji, ogarniam ort, jestem uczciwy - jeżeli piszę, że czegoś nie zrobię, to po prostu tego nie zrobię itd..., emm no poza tym, że lubię sobie czasem potrollować, to nikt nie powinien się do mnie przyczepić^^.
Aha, no i miałem kilka swoich serwerów gdzie byłem uważany, za bardzo dobrego admina więc myślę, że to też swoje robi ^^. Dobra, nie będę się tak zachwalał, bo zaraz będą mnie od jakichś "Narcyzów" wyzywać :D.

Opublikowano

Nick(w grze): Mr_Koxu

Skype(Proszę podać tutaj lub pw): kiwusik1

Sprawny Mikrofon (Tak/Nie):Nie - na razie

Czy nagram coś z serwera(Tak/Nie): Chwilowo nie mam mikro , jak zakupie nowy to zaczynam nagrywać.

Coś o sobie(Minimalne 2 długie zdania ): Gram w Minecrafta 2 lata i Lubie grac survival , dlatego chciał bym się dostać na Kanciasty survival. Lubie sport oraz komputery , ogarniam pluginy ale to tutaj nie ważne ;]

Ile przeznaczam czasu na grę: 2h dziennie

Czy jestem ogarnięty i dlaczego!: ta k , mam w miarę dobrą ortografię i nie griefuje.;]

NoNaMe

Opublikowano

Damian_RastMan.Twoje podanie zostało rozpatrzone pomyślne zapraszam do gry:)

Mr_Koxu.Twoje podanie zostało rozpatrzone negatywnie.Powód za mało o sobie opisałes weś przykład z Damian_RastMan.:)

Opublikowano

Nick(w grze): Graihia

Skype(Proszę podać tutaj lub pw): minecraftgraihia

Czy nagram coś z serwera(Tak/Nie): Nie

Coś o sobie(Minimalne 2 długie zdania : Lubie grać w minecrafta, ogólnie lubie gry multiplayer. Lubie budować oraz kopać

Ile przeznaczam czasu na grę: W tygodniu nie moge grać.

Czy jestem ogarnięty i dlaczego!: Jestem ogarnięty ponieważ nie griefuje, nie trolllllllluje :D, itd :D

Jak mnie znowu nie przyjmiesz to będzie TROL FACE

Opublikowano

Nick (w grze) : JestemJakub(premium)

Skype(Proszę podać tutaj lub pw): PW albo na serwerze

Sprawny Mikrofon (Tak/Nie): Nie

Czy nagram coś z serwera(Tak/Nie): Nie

Coś o sobie(Minimalne 2 długie zdania : Mam na imię Kuba, uczęszczam do klasy III gimnazjum,uwielbiam piłkę nożną,grać w minecrafta,fife,grać na PS3.Lubię też budować domki,budynki,kopać diaxy,enchantować itp.

Ile przeznaczam czasu na grę: od 1 do 3 godz.

Czy jestem ogarnięty i dlaczego!: Jestem ogarnięty,ponieważ nie zabijam ludzi, nie przeklinam, nie oszukuje, nie griefuje, nie kradnę, lubię gadać z graczami(oczywiście,że nie są noobami co przeklinają itp.)

P.S: Z revisionem grałem na jakimś serwerze może mnie pamięta :)

Opublikowano

Nick(w grze): madaxas

Skype(Proszę podać tutaj lub pw): jjaymadax

Czy nagram coś z serwera(Tak/Nie): Moze :p ale chyba tak

Coś o sobie(Minimalne 2 długie zdania : mam na imie Miłosz mam 13 lat.Interesuje sie grafika komputerowa.

Ile przeznaczam czasu na grę: 2-6h (wiem geecze :P)

Czy jestem ogarnięty i dlaczego!: tak jestem ogarniety. Lubie takie serwery, nie griefuje jak inne dzieci.. :P

88705450978566678444_thumb.jpg

Opublikowano

Zapraszam serdecznie na serwer ! Bardzo przyjemnie sie gra z ogar ludzmi :)

Szukam serwera Survival, typ Kwadratowej Masakry sezon 5, wszystko z rud, ogar Administarcja.

Moge pomóc w reklamowaniu itd. PISAC PW

Opublikowano

Nick(w grze): Krzyszto09

Skype(Proszę podać tutaj lub pw): Mam ts.

Sprawny Mikrofon (Tak/Nie):Nie

Czy nagram coś z serwera(Tak/Nie):Nie

Coś o sobie(Minimalne 2 długie zdania :Lubie grac w pilke nozna i inne sporty. W minecrafta gram 2 lata.

Ile przeznaczam czasu na grę:4 godziny dziennie :).

Czy jestem ogarnięty i dlaczego!:jestem ogarniety i dlaczego jestem bo nie grefiuje przestrzegam zasad serwera nie używma czitów

Opublikowano

Nick(w grze): Asik
Skype(Proszę podać tutaj lub pw): pw
Sprawny Mikrofon (Tak/Nie): tak
Czy nagram coś z serwera(Tak/Nie): nie nie nagrywam an yt
Coś o sobie(Minimalne 2 długie zdania : Lubię budować jestem miła i zabawną osobą i myślę że fajnie było pobudować coś w fajnym gronie.
Ile przeznaczam czasu na grę: w zależności nie zawsze jest tyle samo :P
Czy jestem ogarnięty i dlaczego!: tak. wystarczy nie jestem gimbusem ?xD

Opublikowano

Nie polecam, gracze zabijają za to e sie go uderzylo łapką itemów nie oddają . Jednym słowem server "do dupy" było fajnie ale serv sie zmienił.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...