Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polecacie bardziej ?

Budsek123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Trochę dziwny temat... Ja polecam oba, ale, nie PL'a, tylko conajwyżej US, Philippines. Czemu? Mniej troszkę noobów, milsza atmofsera. Prywatne, to też inna bajka. Zależy jakie lubisz, easy, hard, czy medium, czy też 4fun. Ja aktualnie gram na 4fun'ie - ExtremeMT2 i gra mi się dość przyjemnie :) Mimo, że ciężko tam o dobre EQ wojenne, to można się doskonale bawić w PvP. No ale decyzję pozostawiam Tobie :)

Opublikowano

To zależy co wolisz :) Jeśli serwery easy/4fun to priv, ale jak masz grać na hardzie innym niż Ravia to już bym wziął pla :)

Opublikowano

Od paru lat nie gram na Globalu, z przyczyn takich, iż jest tam ustawione wszystko pod ItemShop, serwer opanowywują chińskie boty, coraz mniej sympatycznych ludzi.

Na dobrym prywatnym serwerze nie znajdziesz takich wad, jak tam.

Opublikowano

Ja bym ci doradził globala np s26 gdyż najwięcej ludzi chyba na nim gram .... Bardzo niskie ceny... I do tego możesz też zarobić jak sprzedasz konto na allegro za sporo kasy :)

c2f3ed01de77.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...