Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]x2

WezyrPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam takie 2 problemy otóż zaczynam się bawic elf botem i i gdy ustawiam waypotina i zaczynam expic to gdy wbije lv odznacza mi się ten biegnacy ludzik a bez tego bd stał w miejscu i tylko chodzil po trasie i czekał aż moby do mnie podejdą więc nie da się expic jakis mobek ma reda i ucieka a ja stoje -,- . Jest jakiś skrypt czy źle coś ustawiam . A i na knajczu co lepiej potki na MP czy HP ?

c848.jpg

[10]-Postów    [80]-Postów     [640]-Postów
[20]-Postów    [160]-Postów   [1280]-Postów
[40]-Postów    [320]-Postów   [2560]-Postów

Opublikowano

Za szybko oceniłem sytułacje dalej się odznacza nwm czemu paski mam na fulla może dacie screna jak to u was jest . Opisze to jeszce raz , bije np dragona i fdy ma malo hp zaczyna uciekać to bot goni go i go zabija ale odznacza sie ten zialony begnący ludzik po prawej stronie wyglada to tak jakby ubił dragona i w tym samym czasie bot szedł dalej lopatologicznie to za szybko chce do następnego wp iść . Pomożecie :D bd lajki

c848.jpg

Opublikowano

@Ref może się ktoś wypowie :D

c848.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...