Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Ustawianie ulubionego buildu (póki co PBE).

Szymico

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na PBE została wprowadzona nowa zakładka w profilu przywoływacza, w której możemy ustawiać sobie nasz ulubiony build, np. na AD Carry/AP Carry itp.

Będzie to wyglądało tak,

SS:

15qsoc8.jpg

A tak będzie wyglądała ta zakładka w grze,

SS:

2588ec8.jpg

Póki co dodane to zostało na PBE, więc może to ulec zmianie.

Źródło:
PBE.

279981407253602336505.png
Opublikowano

Świetna rzecz według mnie.

Dzięki, że o tym powiedziałeś, bo bym pewnie nie zauważył do czasu wprowadzenia tego na officiala. :D

Nom, świetny bajer.

1389638202-U295319.png

Opublikowano

@Amenokoyune Szukać na google? no chyba nie..

@top fajna sprawa, jak biore zyre etc na suppa to przecież nie buduje itemów ap więc to się przyda, na adc też się przyda, na większości topów są w miare ok rzeczy podane ;x

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Laptop jest taki

http://www.x-kom.pl/p/116506-notebook-laptop-15,6-lenovo-ibm-y580-i5-3210m-4gb-1000-dvd-rw-fhd.html?utm_source=google&utm_medium=google_PPC&utm_content=Y580&utm_campaign=eXtremalnie-18.02.2013

tylko ze ma 8 ramu.

Nie jestem pewien ale przy pokazaniu raportu o bledach sa takie 2 pliki

C:\Windows\Minidump\012613-35568-01.dmp

C:\Users\Krystian\AppData\Local\Temp\WER-51371-0.sysdata.xml

u1lc.png
Opublikowano

Przydatne, teraz zamiast minimalizować gry i szukać w google danego build'u, będziemy mogli go mieć cały czas pod ręką.

Yy? Po co minimalizować grę i szukać buildów w google jak wszystko zależy od sytuacji lol? o.O Masz 30 lvl chociaż?

@Top Przyda się do wstawienia jakiś core itemów na danego champa :>

E6c9g1v.gif

Opublikowano

Teraz nie wiem czy to będzie dla mnie przydatne bo i tak nie korzystam z rekomendowanych, albo jak korzystam to tylko do kupienia itemków na start.

Dopóki nie skorzystałem z Internetu,

nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów.

Stanisław Lem

sygna_hnhpqsw.gif

Opublikowano

@UP

A jakichś core itemów to nie masz?

PS. Do niektórych postaci takich jak j4 są podane bulidy na topa, a jak idziesz do jungli, to core itemki możesz budować inne, możesz też w swoim bulidzie ( tym co wejdzie ) dodać zakładki v ad, v ap itp, więc myśle, że to świetny pomysł

Bot do gry NosTale:

[bOT] NosBota 1.3v

Opublikowano

Jak dla mnie to przydatna sprawa.

Zawsze można sobie zapisać "trzon" builda, bo i tak przeważnie trzeba sytuacyjnie.

Albo jak grałem z newbie kolegami to co mecz im dawałem builda a teraz sobie go zapiszą i będą mieć dopóki się nie nauczą sami sytuacyjnie kupować.

League of Legends

Opublikowano

fajnie fajnie

teraz ustawiam build sytuacyjnie lecz napewno przyda się na np xina - na nim zawsze to samo ;D

fajnie fajnie

teraz ustawiam build sytuacyjnie lecz napewno przyda się na np xina - na nim zawsze to samo ;D

Kliknij ,, Lubię to '' a postaram się odwdzięczyć ;D

dlayarkera.png

by

+

Bonus ;D

Ex Moderator NosTale x2 I Gold Member

Opublikowano

hehe dokładnie tylko core , ale jak normalnie mamy defensywne ,itp to teraz można inne to robi się core , vs ap , vs ad itp i macie sytuacyjne :D

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Opublikowano

fajnie fajnie

fajnie fajnie

Ej ziomeczku wiesz ze jest tez Xin na jungle ??? wgl inny build ;)

A tak to sprawa spoko ;x

Opublikowano

Przydatne, teraz zamiast minimalizować gry i szukać w google danego build'u, będziemy mogli go mieć cały czas pod ręką.

kto do jasnej cholery szuka buildów na internecie? Osobiście nigdy, przenigdy czegoś takiego nie zrobiłem. wystarczy mózg.

Co do tego pomysłu, super, już dawno na coś takiego czekałem, ułatwi to kupowanie starting itemów np. supportowi i wydostanie sie z bazy

Opublikowano

gj riot... Jak zrobią jeszcze nową mapę to będę w niebie ;3

A co do pomysłu - mi się bardzo podoba, wcześniej trzeba było narzędziami enigmy zmieniać co jak dla mnie było średnio wygodne, ale jutro sprawdzę jak to działa i się przekonamy.

Duży + dla pomysłu i żeby jak najszybciej się pojawił na globalu :D

846331404756772371599.jpeg
Opublikowano

Wreszcie nie będzie trzeba używac Enigmy :)

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...