Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powród Do Metina2'PL

Shymon97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema :D Postanowiłem powrócić do PL'a. Jak się okazało nie jest tak źle :D 10 lvl wbijesz w 2h :) (Z Ulepszeniem Eq OCZYWIŚCIE ) .

I tak. Zbieram ludzi do Grania Ktoś chętny ? :D

Serwer : Solar.

Mój Nick i aktualny lvl : MasterDulu 10 lvl :D

Jak by co piszcie na Priva :D

Opublikowano

Jak można grać w metina - grafika kiepska, system walki ssie. Jest MASA darmowych MMO, przykładem może być TERA.

Wytłumaczy mi ktoś na czym polega fenomen tej gry?

Opublikowano

Jak można grać w metina - grafika kiepska, system walki ssie. Jest MASA darmowych MMO, przykładem może być TERA.

Jeden lubi fiołki, drugi jak mu nogi śmierdzą. O gustach się nie dyskutuje, panie

Opublikowano

No ok. Rozumiem, gdyby nie było wyboru i z braku laku byłby tylko ten metin. Ale jest masa lepiej zrobionych, darmowych mmo.

Sam grałem w to ok tygodnia ponad dwa lata temu, więc jest to osobista opinia, a nie wyrobiona na podstawie innych.

Opublikowano

System walki ssie? Wg mnie jest jednym z najlepszych z darmowych gier mmo :). To tylko moja opinia

skpUo.png

Opublikowano

na tym że gra została wydana w polsce w 2007r czyli ma 6 lat. w czasach gdy ta gra wyszła taka grafika i tak była fajna, żadna inna gra nie była tak popularna a to że nadal gra jest fajna a grafiki nie poprawiają nie jest błędem gdyż na niektórych kompach nadal nie pójdzie bo poprostu ktoś nie ma pieniędzy na nowego kompa. gra jest super, lecz dzieci które za wszelką cene chciały ulepszać ją i dodają do niej badziewie. po za tym ilość botów oraz dzieci tak odrzuca od tej gry ale gra jest naprawde fajna. gdyby inne gry wychodzące w tym roku wyszły 6 lat wcześniej napewno nie była by tak efektowna jak teraz.

Opublikowano

System walki to jest w WoW, Rappelz, 4Story i kilku innych. W metinie polega na = 1,2,3,4,5 i aa aż padnie. Jeżeli to jest dobry system walki, to co myślicie o np. rappelz, gdzie każda postać ma po 30 skilli off oraz różne debuffy.

graphic.png

Opublikowano

ta gra ma nie wiem(7?) lat, niektórzy to gracze od samej bety, a niektórzy po prostu nie mają jakiegoś super sprzętu, żeby grać w wymagające gry.

To jest "fenomen metina".

Aha i jeszcze jedno, jak masz dużo hajsu to jesteś w topce na serwerze, też jeden z 'przywilejów'

Opublikowano

Bez isu wszystko mozesz osiagnac.. Jesli potrafisz w ta gre grac, to wystarcza tylko checi :) Np Jesli masz powiedzmy konto 90+ na pl, to nie musisz ladowac w is zeby syrka 5b sklepac.. poprostu mozesz go kupic za yangi w grze..

Nigdy nie trać czasu dla kogoś, kto nie ma go dla Ciebie ! :))

Opublikowano

W sumię ja mogę pograć, sam zacząłem nie dawno od nowa. Konto na Solarze lvl. bodajże 23 z eq. Wbiłem z 3-4h.

362428acollectionofjust.jpg
##SWAGGY##

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...