Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Softmod?

bonite

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przeczytałem że softmod pada, na stronie 0x33 jest napisane że konta zostały zbanowane za sharing i strona upada. Czy softmod jest legalny w oczach www.bot369.com?

Czy kupując isrobota mogę używać programów No-DC?

Opublikowano

Ilość konto jest ograniczona= Ilość softmodow jest ograniczona również.

What will happen to Softmod?

The Softmod forum is not closing. Softmod will still be available, so don't panic. Subs will re-open in 1-2 days. However, there is no guarantee on how long it will be supported in the future.

Opublikowano

...tylko pisało że...

było napisane

[jeżeli ktoś jeszcze nie zna j. polskiego niech mi nie wytyka błędów które nie istnieją]

Adres ten znam lecz do godziny 15:00 nie działał, pojawiła się myśl że może być inna strona.

Aha, czyli Ci co mają tam konto mogą dostać ten pliczek ta?

Daj mi swoje gg muszę z Tobą pogadać

Opublikowano

to jest tak: Jezeli posiadasz Tam konto to możesz sobie kupić softmoda na pewien czas:) ( zależy ile i na ile zapłaciłeś)

dokładnie nie pamiętam bo kupuję poprzez pośrednika.

PS: Nie wzielem tego w "" w celach wytykania Błędów lecz aby uchwycić sens cytatu:)

Sam Orłem z Pol nie jestem:)

Opublikowano
Aha, czyli Ci co mają tam konto mogą dostać ten pliczek ta?

Tak.

Ci, którzy mają konto lub konta na 0x33 mogą sobie kupować ten pliczek i bocić ile tylko się da bez przejmowania się.

A żeby niektórym wyszło taniej szukają zaufanych ludzi by na spółkę kupowali softa.

Atra esterni ono thelduin, mor'ranr lifa unin hjarta onr, un du evarinya ono varda.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...