Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Gdzie można znaleźć rzadkie bronie?

Trololus2000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdzie można znaleźć rzadkie bronie ?

W tym temacie chciałbym, aby każdy podzielił się swoją wiedzą, gdzie najczęściej można znaleźć rzadkie bronie takie jak : FN P90 , Snajperki , Scary , M4 , M16 , Plecaki itp.

ZAPRASZAM DO KOMENTOWANIA

Pomogłem ? Daj + . Masz sprawe ? Pisz pw !

Opublikowano

Zmieniam nazwe.

Ja to najczęściej znajduje w Camp Splinter M107,Scary,Blasery fnp90 itp. na małych serwerach logam tylko i tyle

I jeszcze w norad tam Vintoreza znalazłem

Mam 3 postacie w camp splinter i 2 w Norad ;P

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

W Camp Splinter możesz na potkać snajperki, w boulder city możesz znaleść mnóstwo przedmiotów, sam znalazłem tam m4 a nie daleko snajperke, Norad Military Base, Tunel przy drodze nr 70, jednak tam trzeba mieć dużo szczęścia oraz ParkerVille. To są takie miejsca gdzie warto się często wybierać. ;)

Moje poradniki:

- Plugin KATASTROFA

- Plugin 1VS1

- Plugin Troll

- Poradnik Redstone

- Plugin FakeSlots

Jeśli pomogłem daj like!

Robię paczki na zamówienie!

Resztę informacji na moim profilu.

Opublikowano

Przelogujcie się kilka razy obok Taylor Ranch.

Co jakiś czas idzie znaleźć M4 Semi oraz Blaser 93R, plus kastety.

Kastet jest na tyle dobry że na 3 hity ściąga zombie

ExMod CA -> ban za nic na koncie Pba

76561198030011137.png

Opublikowano

A ja tylko jestem na Prawym górnym rogu (tz.narazie jestem ) tam jest nawalone tych Farm i Ranch znalazłem wszystko ( FN P90 , Snajperki , Scary , M4 , M16 , Plecaki ) i to po pare sztuk :D

Opublikowano

Ostatnio bardzo dużo broni znajduje się w Camp Splinter. Dziś znalazłem tam ok. 5 broni. Wczoraj w Hill Ranch znalazłem Blasera, leżał sobie na kanapie :)

Camp Splinter najlepsza lokacja na bronie. POTWIERDZONE NAUKOWO :D

dlabojlera2.png

Opublikowano

Masada - znaleziona przeze mnie w norad military base i na lotnisku w okopach. Słaba broń.

CZ Scorpion Evo 3 A1 - dobre ale na małą odległość. Znalazłem w norad military base

ExMod CA -> ban za nic na koncie Pba

76561198030011137.png

Opublikowano

Najwięcej broni znajdziesz w ciałach martwych ludzi hehe . Więc zabijaj jak najwięcej. A co do tematu to wszystko respi się wszędzie, kwestia farta czy znajdziesz czy nie. Na internecie jest mapka z miejscem lootu.

Opublikowano

W Clear View możesz znaleść blasery,krugery i inne dodatkowo mało jest tam zombie ale dużo camperów :P.

mikolaj1222.png
Opublikowano

Ja osobiście polecam CI iść na lotnisko :) W Wielką Niedzielę siedziałem tam cały dzień logałem się z serwera na serwer i przez 1 dzień znalazłem tam około 10 FN P90, 11 M107, VSS VINTOREZ 8x i jakieś pierdoły. Tylko dużo czasu jest zmarnowane na gonienie do safe place z Tymi itemami żeby włożyć do global inwentory ale jak już się poświęci na to troche czasu to można się potem fajnie bawić :D

Opublikowano

Boże, Wy to macie problemy. Camp Splinter. Evo-3, p90, masada, m107, p90s, m4, vintorez. Wszystko tam się respi i nie gadajcie głupot. Spawn jest randomowy, więc AW magnum może się zrespić zarówno na lotnisku jak i w tyler ranch a nawet w CV...

Opublikowano

Camp Splinter można obrobić nawet we dwójkę - jeden jest na wieży i instruuje, czy z pobliżu jest jakieś zombie. Ja dzisiaj tam znalazłem M14.

Polecam też Echo. Fajnie można się wzbogacić np o snajperke czy m4.

Opublikowano

Jest jeszcze jedno miejsce nad lotniskiem jest coś typu : West boulde meterologi station. Tam jest bardzo dużo zombie ale da się je wybić :) Ale tam jest takie coś ja item box i z niego może wypaść wszystko np. AW MAGNUM, MAUSER SRG DESERT, SVD.

Opublikowano

Jest jeszcze miejsce POD lotniskiem. Nazywa się hidden forrest. Są tam 2 domki, warto tam skakać po serwerach. Raz znajdziesz chemlight, tactical knife i jedzenie a raz item boxa w którym można nawet dorwać m249, honey, svd itp :)

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Przejdz sobie przez lotnisko , 1 serwer i przez całe lotnisko po 5 boxów , m16 , m107 , bizon , m4 , mossbergi , b92r , leki żarcie itp .

95960480783902571221.jpg

Opublikowano

Chciałbym tylko wam przypomnieć, że spawn jest ZMIENNY. Nieraz możecie przez, np. lootować Camp Splinter załóżmy 2 tyg. i tam dropi najwięcej, a potem trach! Nie ma WOGÓLE loota, nie grywam już tyle w I:SS co kiedyś, bo gra po prostu moim zdaniem idzie w złym kierunku ale kiedy ostatnio grałem to wielki spawn broni i klat był w Norad (NIEPOTWIERDZONE INFO).

169694.jpg

'' W życiu trzeba sobie zadać zajebiście ważne pytanie - co chce w życiu robić, a potem zacząć to robić. " ~ Tomasz Bajer

Opublikowano

Na dzień dzisiejszy chyba lotnisko jest dobre ;). Z trzech przelogowań znalazłem 4-5 broni, 4 dodatki do broni, 2 kamizelki, 3 kstyle, 20+leków

I hope life teach you good... I hope...

Opublikowano

Aktualnie zdecydowanie lotnisko, nie ma tak dużo zombie a powiem wam że z kolegą znaleźliśmy ponad 6 boxów a tak to 3 bronie normalnie znaleźliśmy, naprawdę polecam lotnisko

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...