Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Xenoxmt2 Nie wiem gdzie expić

lampartPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie

Dobiłem wojem body 140lv i teraz nie wiem gdzie expić bo w v9 mnie dedajom moby a w v8 maly exp.

Nazgul%20sygnatura.jpg

Opublikowano

Posiadam buffa full inta tylko niestety ma 84lv i całe eq beznadziejne do expienia :(

W v9 nawet z buffem ciezko mi jest bo eq niestety do pvp.

Nazgul%20sygnatura.jpg

Opublikowano

@Up Bez urazy. I ty się dziwisz, że padasz? Na 84, mając ile PŻ (Nie wiem, czy masz Vitala +9 i Pieczęć Lwa Cienia) 150-200K PŻ? Ile defa, 1000 niecałe? Koleś, na tym lvlu nawet nie masz co się pchać na V9 jak nawet nie masz EQ do expa...

@Hajda - Na V9 jest stosunkowo słaby exp. Wystarczy mieć teleport na DK i 5 lvli tam, wbijasz tak samo szybko jak jeden na V9.

Opublikowano

@Up

Napisałem że buff ma 84lv a woj 140lv (czytaj dokładnie)

Mam lwa cienia. W zbroi mam kd witala+7 i uchylki+7. Defa mam ponad 1000 (dokładnie nie pamiętam).

Eq do expa nie mam bo nie mam aż tak dużo sm a robić od nowa mi sie nie chce. Mam tylko katane 50sr

Nazgul%20sygnatura.jpg

Opublikowano

To EQ masz za słabe. Jeśli nawet Traumy nie masz, to nie masz na co liczyć, że tam wyżyjesz. Taka prawda. Jak Ci się nie chce zrobić EQ do expa, to nie wyexpisz dużego lvla :) Ot cała polityka :) Wrzuć EQ na Padmaka na chwilę i zrób bony pod exp. Ile masz silny przeciwko potworom? Jeśli masz tak o, to zrób Pechową 13 to dostaniesz 30% i Certyfikaty. Powinieneś wtedy bić ciut więcej. Jeśli nie dajesz rady na dużym spocie, skombinuj sobie Marmurki Orka (Wiem, body na nich nie expi, ale będziesz bił więcej) - Zbroja 15% do PŻ i Bransa 15% do PŻ i powinieneś spokojnie wyżyć.

Opublikowano

@Up

Dzięki. Pechową 13 już troche zrobiłem ale wodza orków jakoś nie moge znaleźć. 6/7 zrobione pż+moby.

Jeszcze tylko eq zrobić. Tylko tu jest problem bo mam zbrojke PRO: miecze, 2ręka, sztyle, strzały i magia. No cóż zostawie jom najwyżej i wbije kd traumy.

Nazgul%20sygnatura.jpg

Opublikowano

Jak poprawisz eq to idź do V9 jeszcze raz i nie daj się noobkom zabijać ;D

+ Pierścień Doświadczenia :)

1377774857-U369478.png

Opublikowano

A mógłby mi ktoś podać jakie bony robić do expa. Wiem że jest dużo takich tutków ale na każdym som inne bony.

Nazgul%20sygnatura.jpg

Opublikowano

Jakie bony mówisz :

To tak w biżuteri/buty włoż tak full strzały full miecz(bo podobmno działają)

Do branzy chełmu i kolczyków włóż full nieumarłe full djabły i full mistyki do tego w chełmie włóż 30% do pż a do branzy 15% będzie dodawane do pż :)

Zbroja to zrób odzielną może być nawet i stalka bony strzały/miecze/15% będzie dodawane do pż i blok ciosów i na koniec włoż no niej kd traumy +0/5 witala +6/9 uchyłki +6/7

Broń 45sr+ z bonami to obojętnie ale nie pogardź siłą trupy i djabły lub kryt :) I kd potwora, przeszywki, krytyka...

Zapomniałem napisać o tarczy to bony nno, blok ciosów, odbicie ciosów, siła, nieumarłe lub djabły :D

A 6/7 to jak jesteś wojem to 50atak i 10 potwory przeplatane z 10siłą i 10 potwory

Do tego buff z dobrymi skillami do buffa :)

Chyba ci krótka opisałem jakie bony :D

c2f3ed01de77.gif

Opublikowano

@Up 6/7 kompletnie zły, Mistyki nie działają, reszta w porządku. 6/7 25K PŻ i 10% na potwory. Reszta w porządku :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...