Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie zgodna aplikacja (problem z launcherem)

Sylied

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

LoL jest w pełni kompatybilny z Windows 7/Windows 8, więc tutaj nic nie stoi na przeszkodzie.

Spróbuj zaktualizować system, repair LoL'a, wyłączyć antywirus'a/firewall'a.

Opublikowano

Polecam reinstall, możliwe że masz coś z grą, system oryginalny? Spróbuj uruchomić ze zgodnością do win xp. Zainstaluj net framework 3.5, 4.0

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

@up

tak to działa, nie trzeba przez to włączać ani nic, ale pobierz 3.5 bo jak ja zainstalowałem 4.0 to mi nie działało.

siema ,mam taki sam problem ale gdy instaluje wersje 3.5 to wyskakuje mi błąd przy instalacji,Wie ktoś , co ma robić???

Opublikowano

Oprócz pobrania frameworka, kolejnym problemem może być Pando Media Booster, którego po prostu należy usunąć. Spróbuj także pobrać całą grę jeszcze raz i zainstalować ponownie.

Opublikowano

Jowe., dnia 02 Kwie 2013 - 15:29, napisał:

Polecam reinstall, możliwe że masz coś z grą, system oryginalny? Spróbuj uruchomić ze zgodnością do win xp. Zainstaluj net framework 3.5, 4.0

Mistrzu taka malutka spina do ciebie masz 3.5k postów nie wiem jak je napisałeś czy ustawiłeś bota czy jak wytłumacz mi co może w tym przypadku zawinić oryginalny lub nieoryginalny windows gdy widze jak ludzie piszą takie bzdury to cała chęć kończenia szkoły informatycznej mnie opuszcza

#Topic

Przed reinstallem lol-a uruchom to w zgodnosci z windowsem 7 oraz w trybie administracyjnym

W Ten sposób

http://scr.hu/0l5e/gi99p

Wybierasz opcje drugą

następnie

http://scr.hu/0l5e/73tun

musisz poklikać bo nie akceptuje rozszerzenia tej grafiki

oynk.png

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...