Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.5.1+][Dedyk][24/7][100slotów+][0 Lagów]EvolutionServers.eu PvP+SkyBlock+Parkour[No-Premium][Czeste Eventy]*[Miła Administracja]*[Autorskie Pluginy]

robin324

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

EvolutionServers 1.5.1+

Informacje.png

strzalka.gifTYP: SkyBlock + PvP + Parkour

strzalka.gifSloty: 100+ [Dedyk]

strzalka.gifIP: sb.evolutionservers.eu

strzalka.gifPotwory: Tak

strzalka.gifZwierzęta: Tak

strzalka.gifPvP: Tak

strzalka.gifPremium: Non Premium

strzalka.gifNether: Tak

strzalka.gifBialaLista: Off

Administracja2.png
Główny Właściciel: Hopperr_i

Właściciel : Hanys , Havas,

Admin: kacperkkl, Zitkus

pluginy.png

Nowe po update\'cie oraz same autorskie pluginy urozmaicają grę na naszym serverze wejdź i się przekonaj ;]

InformacjeDot.png

Server jest nowy na rynku a już się szybko rozwija częste eventy ( w każdą sobotę o 19:30 ;]) sprawiają że z dnia na dzień odwiedza nas coraz więcej graczy.
Miła atmosfera i administracja sprawia że gracze pozostają z nami na dłużej i chcą podjąć wyzwania jakie stawia im nasz server ;].

Możliwości uzyskania Darmowego konta Premium na serverze w różnego rodzaju konkursach dodatkowo dopełnia nasz server nowymi graczami chcącymi wyróżniać się wśród graczy...

Profesjonalnie wykonane mapki umożliwiają szybkie odnalezienie potrzebnych informacji również poradnik/przewodnik na spawnie wprowadza gracza na dobrą i szybka drogę rozwinięcia się... Również mapki PvP oraz Eventy są idealnie wykreowane i wielokrotnie testowane w celu zapewnienia wam jak NAJLEPSZEJ Rozrywki ;]

Więc nie czekaj!
To i wiele wiele więcej możecie znaleźć na naszym serverze Zapraszamy Czekamy na Ciebie!

Odwiedź nas również na:

strzalka.gifYoutubie i zobacz naszą prezentację w formie Wideo:

strzalka.gifFacebook'u :

http://www.facebook.com/EvolutionServers

strzalka.gifI na naszej stronie:

http://evolutionservers.eu/
Opublikowano

Czekamy na was coraz to więcej nowych graczy odwiedza nasz server dołącz do nich i graj o to by zostać najlepszym graczem na naszym serverze!

Zapraszamy! Sobota 19:30 Event!

Opublikowano

Czekamy na was coraz to więcej nowych graczy odwiedza nasz server dołącz do nich i graj o to by zostać najlepszym graczem na naszym serverze!

Zapraszamy! Sobota 19:30 Event! Śmiało dołączcie do nas;]

Opublikowano

Zapraszamy na dzisiejszy Event o 19:30 ! Do wygrania Ranga Vip!

Opublikowano

Nie wiem co jest bardziej żałosne, czy ekipa prowadząca serwer, czy serwer.

- Ten tylko wart nazwy człowieka, który ma pewne przekonania i potrafi je bez względu na skutki wyznawać czynem. - Józef Pilsudski.

- Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska. - Józef Pilsudski.

Opublikowano

@up kolega wszedl na server pyta sie czy rekrutacja on pisze podanie ma pretensje ze nie został modkiem bo rekrutacja wymagała ogarniętej administracji

i trwała 2 tygodnie;] pozdro dla cb ;]

Radze uważać na tego Pana;] najpierw pisze ze server nice i wgl a później hejtuje bo nie ma rangi ;]

Opublikowano

@up to po co hejtujesz jak nie grasz? a bana otrzymałeś za nieznajomość regulaminu nie za hejt servera;] trochę inteligencji czytałbyś regulamin to byś wiedzial ;]

@up Ja do cb nic nie mam wiec nw dlaczego wypisujesz jakieś teksty wyssane z nw skąd i brednie dotyczące adminów ... może twój samo pogląd jest tak niski że po prostu nie wytrzymałeś presji i zacząłeś dyskusje poprzez ubliżanie graczom i administracji ...

@up Server syff? 30os. godzina 20:10 syff? po zadaniu pytań czy server wam sie podoba 80% graczy odpowiedziało na tak reszta nie odpisała na pytanie czy zostaniecie z nami na dłużej odpowiedziało 70% że zostaną wiec jeżeli dla cb to syff i wbijasz raz od wielkiego dzwonu to zmień grę ...

30 os. a 3/4 tego to Twoi koledy, ja nie hejtuję serwera, mówię, że to gówno z powodu nieautorskich pluginów, spolszenie to nie ciężka praca, wątpie, byś miał 18 lat, głównie to Ty prowokujesz do kłótni, wiem to gdyż zalogowałem się pod innym nickiem.

- Ten tylko wart nazwy człowieka, który ma pewne przekonania i potrafi je bez względu na skutki wyznawać czynem. - Józef Pilsudski.

- Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska. - Józef Pilsudski.

Opublikowano

Widzisz ;] ujawniłeś się że posiadasz mulikonto i prowokujesz kłótnie ;] mam ściągnąć logi ? i wkleić ? poza tym może pokazać ludziom twoje prośby o moderatora/kid moda ? Jak wpisywałes na pw " proszę daj mi modka jestem ogarnięty ?i wgl popracuj nad ortografią bo boli ... ;] muli=perm ;] dobrze że powiedziałeś ;]

Do topica :

Być kto chce niech im wieży że nawet 4/4 to moi koledzy ;] problem w tym że każdy kto się pojawia jest ciepło witany przez wszystkich ;] co mogę udowodnić za pośrednictwem ss ;] oraz automatycznie każdy gracz jest dla mnie jak "kolega" ;] wiec tak 100% to moi koledzy ;] osoby z reala to zaledwie 4 góra 5 osób ;] wiec nie mędrkuj tutaj jak nie wiesz;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...