Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

czy kupowac do jgpanther dodatkowe moduly?

alemamfaze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam jg panther i juz 10k dosiwadczenia* na nim. kupilem najlepsza lufe. no i teraz zastanawiam sie czy zbierac na ferdinanda juz exp czy dokupic gąski i 2 silniki ktore sa z 16k gdzies na oko. kupowac moduly czy zbierac na ferdka?

Age is just a number :)

Opublikowano

Jak masz zamiar go potem zostawic w garazu to kupuj a jak nie to zbieraj na Ferdinanda. Chociaż ten Maybach HL 230 P 45 na 8 tierze jest znacznie lepszy od podstawowego silnika.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

ale ten silnik maybach nie pasuje do ferdinanda. jednak zaczynam zbierac exp na ferdinanda. te moduly nic nie daja mi prawie. a ja i tak nonstop stoje w zaroslach i celuje w przeciwnikow

Age is just a number :)

Opublikowano

ale ten silnik maybach nie pasuje do ferdinanda. jednak zaczynam zbierac exp na ferdinanda. te moduly nic nie daja mi prawie. a ja i tak nonstop stoje w zaroslach i celuje w przeciwnikow

To nie warto kupować.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Jeżeli grałeś wcześniej na niemieckich czołgach w JagdPantherze powinieneś tylko gąski i dwa działa badać. Ja właśnie wczoraj zbadałem Ferdinanda. Zajeło mi (wymaksowanie i wbicie) ok. 180 bitw bez premium. Miałem założoną siatke i lornete no i dosyć dobrą załoge...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...