Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Jak ZA DARMO zdobyć kod PS+ na 30 dni

Ezio_Auditore

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, zrobiłem ten TuT, bo dowiedziałem się, że SonyEntertiament generuje ZA DARMO kody do PS+. Więc zaczynajmy. Musimy mieć facebook'a, dostęp do E-mail'a podanego w rejestracji. Wchodzimy w link:

https://www.facebook.com/PlayStationPolska/app_106681779474103

wypełniamy formularz PRAWDZIWYMI DANYMI :) i mail'a dostajemy po około 1-2 dniach. SS'ów chyba nie potrzebujecie polecam wygenerować kilka kodów, ale do tego będzie potrzebne nam więcej kont na FB i więcej adresów

E-Mail :)

KODY SĄ WAŻNE DO 31 GRUDNIA 2013 ROKU!!!!!

zdejmijcie mi to 5% xD

// linki wychodzące poza forum ukrywamy, na przyszłość proszę o tym pamiętać

// tripipi

ein8.png

1378238828-U336505.png

Opublikowano

Tylko, że na swoim koncie PSN można wpisać tylko 1 kod, więc trzeba by zrobić dużo kont w PSN.
Dodatkowo aktualnie kody się wyczerpały i przychodzą e-maile bez kodów.

Opublikowano

Tripipi Mu chyba chodzi o to, że można je wpisać do 31 grudnia ;p

chodziło mi o treść tematu która dokładnie wyglądała tak "[TuT] Jak ZA DARMO zdobyć kod PS+ na cały rok!" co jest błędem, kody są tylko na 30 dni

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Praktycznie jest na caly rok, trudno nie jest pare kont na fb zrobic i pare kont na psn... jesli masz plus na innym koncie na tym samym ps3 to i tak mozesz uzwac / grac w to co sciangniesz ;>

1364672805-U250359.png

Opublikowano

Praktycznie jest na caly rok, trudno nie jest pare kont na fb zrobic i pare kont na psn... jesli masz plus na innym koncie na tym samym ps3 to i tak mozesz uzwac / grac w to co sciangniesz ;>

Gry nie masz na cały rok, tylko na zawsze. Inną sprawą jest to, że aby w nią zagrać potrzeba aktywnego plusa, który w tym przypadku jest na miesiąc. - Czyli pograsz i tak tylko miesiąc.

• 1 rok później...
Opublikowano

Działa to jeszcze?

Widziałeś datę tematu? Po za tym w temacie jest napisane "Kody Ważne do 31 grudnia 2013". Jeden wielki ODKOP!

Moje Konsole:

PS3 FAT CECHL04 YLOD - CFW DARKNET 4.66 V1.02 CEX

PS3 SLIM CECH-2004A YLOD- CFW REBUG 4.76.1 + COBRA 7.2 + WebMAN MOD 1.43.21 REBUG EDTION DEX

PS3 SLIM CECH-2504B - CFW REBUG 4.81.2 + COBRA 7.5+ WebMAN MOD 1.45.09 CEX

XBOX ONE S

Mój komputer:

Procesor: Ryzen 5 2600, Płyta Główna: MSI X470 Gaming Pro Carbon, Karta Graficzna: Sapphire RX 5700 XT Nitro+Zasilacz: Seasonic Focus Plus Gold 650W, SSD: ADATA SX8200 Pro 256GB + Crucial MX500 250GB, HDD: HGST 500GB + HGST 500GB + TOSHIBA 1TB, Obudowa: BeQuiet Silent Base 601, Chłodzenie: NZXT Kraken X62,
RAM: 4x 4GB HyperX DDR4 2133MHz CL14 (OC 3000MHz CL16)

DAC: Audiotrak Prodigy Cube Black Edition, Słuchawki: ISK MDH8500, Głośniki: EDIFIER R1280DB, Mikrofon: Trust Starzz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...