Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS]Kilka nowości - Parim

Parim

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Można powiedzieć, że Parim to połączenie wszystkiego co powstało, bądź powstanie przed powstaniem samego serwera ^^ Ogólnie, okno ulepszania mi się bardzo podoba :)

Dokładnie, czyli nic swojego ani nic kreatywnego :)

4anr.png

Opublikowano

ta tabelka tez nie jest ich bo bodajze jest ona wyciągnieta z PL-a ...gdyż ta tabelka pokazuje się gdy chcemy zrobić te nowe bronie. ^.^

Możesz szczekać, a i tak mnie nie ugryziesz.

Opublikowano

ta tabelka tez nie jest ich bo bodajze jest ona wyciągnieta z PL-a ...gdyż ta tabelka pokazuje się gdy chcemy zrobić te nowe bronie. ^.^

Co do nowego systemu ulepszania to akurat jesteś w błędzie bo owy "wygląd fizyczny" możesz wyciągnąć z PL'a, ale mogę się założyć, że sam byś nie wpadł na to jak wykończyć ten system więc nie pierdol tu za przeproszeniem. Jak na razie na żadnym prywatnym serwerze tego nie widziałem. Co do samej pracy wykończył ją Terenzo, nie Parim. Wiem, bo ja i on go posiadamy a dobrze wiemy na czym opiera się przekonanie: Nowości na Parimie.

P.S. Nie koniecznie tylko nowe bronie ;).

Czyli już możesz skończyć z metinem bo pliki metina teoretycznie zostały podjebane przez każdy serwer prywatny, a należą one do Ymira.

@top

Zwierzaki jak na draenor, a okno ulepszania w sumie takie jak na PL'u i kilku innych privach, mogliście jeszcze swoje logo tutaj wpieprzyć :D

Jak na razie na żadnym z naszych polskich prywatnych serwerów nie widziałem tego systemu ulepszania.

"Kiedy nie chcesz - szukasz powodów. Gdy chcesz - szukasz sposobów"

Opublikowano

Co do nowego systemu ulepszania to akurat jesteś w błędzie bo owy "wygląd fizyczny" możesz wyciągnąć z PL'a, ale mogę się założyć, że sam byś nie wpadł na to jak wykończyć ten system więc nie pierdol tu za przeproszeniem. Jak na razie na żadnym prywatnym serwerze tego nie widziałem. Co do samej pracy wykończył ją Terenzo, nie Parim. Wiem, bo ja i on go posiadamy a dobrze wiemy na czym opiera się przekonanie: Nowości na Parimie.

Jak na razie na żadnym z naszych polskich prywatnych serwerów nie widziałem tego systemu ulepszania.

Bo jest to nie potrzebne ,w przypadku polskich hardów ,a na 4funach nie ma sensu.

sygna1.png

Opublikowano

Czy macie zamiar urozmaicać ten system ulepszeń?

Chodzi mi tutaj o jakąś fabułe , czy ma zastąpić to tradycyjne ulepszanie u kowala ?

Ciekawe i czekam na więcej ss :)

9bix.png

Zagraj na prawdziwym serverze medium ! NerviL.pl !

Opublikowano

Czy macie zamiar urozmaicać ten system ulepszeń?

Chodzi mi tutaj o jakąś fabułe , czy ma zastąpić to tradycyjne ulepszanie u kowala ?

Ciekawe i czekam na więcej ss :)

Nie zrobią tego ponieważ nie potrafią. Wszystko kupują.

Opublikowano

Wszystko skopiowane. Na serwerze nie zagram. Tabelka petów z draenor. System ulepszania z pl'a.

Nie zgodzę się z tobą. Parim to jedno wielkie (sami wiecie co), ale system ulepszania może i jest z Pl'a tylko zauważ, że ten system nie działa na zasadzie : Wyciągnę pliki z clienta globala i mam. Samo okno ulepszania w sensie "fizycznym" może i tak, ale żeby funkcjonował jak na globalu nie wystarczy tylko wyciągnięcie tych plików, więc nie pierdolcie za przeproszeniem ... :unsure:

nawet panel logowania kupili, na co sa dowody u typa na stronie. :)

Każdy to wie, że Parim i serwery 4*ame opierają się na zasadzie: MAM PIENIĄDZE, KUPIE SOBIE PLIKI.

Opublikowano

Nie zgodzę się z tobą. Parim to jedno wielkie (sami wiecie co), ale system ulepszania może i jest z Pl'a tylko zauważ, że ten system nie działa na zasadzie : Wyciągnę pliki z clienta globala i mam. Samo okno ulepszania w sensie "fizycznym" może i tak, ale żeby funkcjonował jak na globalu nie wystarczy tylko wyciągnięcie tych plików, więc nie pierdolcie za przeproszeniem ... :unsure:

Każdy to wie, że Parim i serwery 4*ame opierają się na zasadzie: MAM PIENIĄDZE, KUPIE SOBIE PLIKI.

parim to nie 4game. Zresztą te kurwy z forgame kradną, a nie kupują. ;)

....

Opublikowano

Wiem, że nie. Chodziło mi, że ci i ci xD

Opublikowano

To ty mi tu kolego nie pierdol za przeproszeniem, bo od 0 oni tego nie zrobili, tylko wyciągli z PL....a to chyba jasne ze wszystko edytuja pod swoj serwer, ta tabelka to nie ich pomysł tylko GF.

Możesz szczekać, a i tak mnie nie ugryziesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...