Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] kogo brac |?

Potempiony

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam nie wiem kogo wybrać szukam statku ktory dobrze rozwala graczy i alienki myślałem na golcem i takim żółtym desingiem a warto brać aegisa lub tego cziężkiego krążownika ?

Opublikowano

bo chodzi mi full lf 3 full bo 2 na jack pot arene jak bedzie kiedys to kogo brac eagis czy golec i jakis pro desing

Skoro masz wyposażenie za słabe, aby skupić się na dmg wybierz aegisa

Opublikowano

zolty desing to napewno venom.. uwazam, ze jesli portafisz krecic lienki[chodzi tu o 2 gale] to jak najpabrdziej golec... wieksze dmg pomimi, ze nie mozesz sie na nim skupic zanim nazbierasz 250k uri na aegisa za sama urke kupisz 25lf3 nie liczac kredek ktroa wpada razem z urka..

Opublikowano

a moze chodzi mu o saturna ? Venom wcale niie jest taki dobry. Wystraczy emp i juz kupa z niego. Natomiast saturn daje co ma dawac i juz :D na JP dobry jest aegis. Nie ma to jak pozadne leczenie :p

Opublikowano

Z takim wyposarzeniem to moze marzyc o JP. Co mu da aegis ktory leczy 20k na sekune przez kilka sekund przeciw fullce, ktora wyciaga np 100k?

Jezeli chcesz isc na JP to zrob aegisa. Jezeli gras na malo zaludnionym serwie to idz na palke i rob wrota (epsylion, zeta). Jezeli na duzym i ubijaja na palce to lec na alieny (leonek na mapie x-3) i zbieraj uri i wywalaj na klucze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...