Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BS-Azmal w pełni automatyczny

beton321

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 80
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie działa coś jak otwieram to nic się nie wyświetla ;?x

EDIT ( wyłączyłem anty wirusa )

Teraz mi się wyświetla okienko ale po kilku sekundach znika ...

Trololollol.

Opublikowano

Moge prosic o id zmianke 1-5?

po co ci id, jak ten bs jest zrobiony pod ten serwer, wystarczy odpalić tego bsa i będzie śmigać.

Opublikowano

a moze mi kto powiedziec czemu jak sciagam to mam tylko 2 pliki w tym co sciagam? nie mam tymodpalaj.exe

wyłącz antywirusa kiedy wypakowujesz

Opublikowano

Siemka Mi nie działa zmieniacz nie reaguje nic gram na noxia wszysto tak jak napisane jest robie okienko ze zmieniaczem się włącza miecz w którym chcem zmienic bony w pierwszychkratkacha w drugiej kratce zmainke prosze o pomoc!

Opublikowano

Witam mam problem pod jaki to jest windows bo mam viste i mam czarne okno nie ma tam opcji select może mi ktoś pomóc z góry dziękuje :)

Opublikowano

Witam na wiście mi śmigał aż miło przesiadłem się na win7 i nie działa bot. Problem polega na tym, że odpalam wszystko jak trzeba wbijam w metka noramlnie F9 wszystko działa wybieram select pliczek wybieram itp klikam RUN i nie ma okna w grze wie ktoś co jest grane ? :/

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Tak win7 nie działa ponieważ pierdykany ma trojana który zostaje blokowany automatycznie, usuwałem zapore i później sama gra mi się minimalizowała oraz inne aplikacje. Fakt bot działa ale jak zresetujecie kompa to wam bedą się minimalizować gry i aplikacje nie polecam .....

@Edit.

Plik Bs.bin zawiera wirusa dlatego jest usuwany przez antywirusy i dlatego niektórym wyskakuje błąd że go nie mają ;p tyle w temacie.

Proszę o przeniesienie do kosza.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

"Wystąpił problem z aplikacją bs.bin i zostanie ona zamknięta. Przepraszamy za kłopoty."
Potrafi ktoś pomóc w tej sprawie // windows xp

Opublikowano

Mam problem odnośnie tego że jak naciskam F9 w grze to wyskakuje mi błąd "Nie znaleziono punktu wejścia procedury PyRun_SimpleString w bibliotece python22.dll. co mam zrobić ?

Opublikowano

Moim zdaniem najbardziej stabilny i dopracowany BS, który wyszedł oczywiście mowa o jedno slotowych ;d

Dzięki z góry ... Za like ; )

1377861838-U1005955.png

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...