Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Lol już nie za darmo?

Incore^^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja pierdole... marzylem o takim zarcie... ani sie nie nabralem ani sie nie usmiechnalem... Co sie stalo z Riotem ktory kiedys przy byle jakiej okazji dawal troche rp. skiny, ani na te swieta ani na tamte nie dali nawet 100 rp teraz... wymyslaja jakies glupie gry, zarty o ktorych kazdy po tygodniu zapomni...

@patrzcie jaki wierny uzytkownik, nawet o 5:34 rano sie udzielam :DD

@EDIT

Zmiencie te pojebane paski z informacja, ze ktos edytowal...

1377440917-U253647.png

Opublikowano

ja do kolegi z kilku pierwszych odpowiedzi , Lol 3d jest :) jak nasz kartę graficzną nivida która 3d obsługuje to włączasz i masz, gra jest wspierana . Co do tematu to hehe , 1postać by mi została xD

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Opublikowano

Niestety fejk, a szkoda.

Moze gdyby ta gra byla platna to nie byloby w niej az tylu idiotow ;(

Czyś ty zgupiał -,- To by tylko pogorszyło sprawe duża część graczy napewno nie kupila by 1 postaci za 3,24 zl . A idiota zawsze może zapłacić za 1 postać i trollować dalej . To zwykły fejk :D

c848.jpg

[10]-Postów    [80]-Postów     [640]-Postów
[20]-Postów    [160]-Postów   [1280]-Postów
[40]-Postów    [320]-Postów   [2560]-Postów

Opublikowano

Słaby suchar.

Riot i tak z biedy nie umiera, jak gra 32mln osób to niech tylko połowa wyda na gre 20zł, to jest ogromna suma z tym że po pierwszym kupieniu rp jest większa szansa że zrobimy to jeszcze raz.

beznazwy1za.png

Opublikowano

Nabrali nas primla aprilis ;P

mu8jbp8wvtif_t.jpgSygnaturka by Kiszek (Ja)

Gram na Serwerach : Azmal - Frykas 100 lvl Jinno

Opublikowano

W sumie, jeśli lol miałby być na abonament, ja bym nie narzekał. Jestem w stanie zapłacić te... hmm 30-40zł/mc?

Ale to, co tu napisali to przesada, jednak to logiczne, że fake.

Opublikowano

Nie siej zamentu,,, Artykuł z wczoraj, więc na 99,9% prima aprilis

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Do tych, co uważają, że dobrze by było, gdyby to wprowadzili to mam dla was to :

Większość ziemniaków solo q płacze, że jest w brązie i nie może z niego wyjść, skoro 32 mln graczy gra w lol'a przypuśćmy, że 8 mln ma ligę brąz a 2 mln z nich ma przynajmniej jedną skórkę, czyli jedną postać. Wchodzimy do gry każdy pickuję postać jaką ma i okazuje się, że w teamie jest 5 ap carry i każdy chcę iść na mida, bo innej postaci to on nie ma. To ja już bym chyba wolał, żeby było tak jak jest ( wiem, że to żarcik )

Bot do gry NosTale:

[bOT] NosBota 1.3v

Opublikowano

@up

to napewno nie jest zbieg okoliczności, nikt o zdrowym umysle by tak nie zarządził, a z 32 mln graczy regularnie doładowujących RP ( no załóżmy że to 16mln) zrobiłoby się 1mln ;-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...