Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kim grać ?

Rybsonx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , kiedyś grałem i wbiłem 20lvl w Lineage 2 teraz wyszła polska wersja , i nie wiem kim grać lubię expić i lubie dropić coś

misje fabularne robić grałem człowiekiem , lecz mi zależy na łatwym expieniu i dropieniu itp by postać miała duży dmg ale nie traciła na tym

przy defie....

Opublikowano

Jeśli lubisz expić i dropić to zacznijmy do zmiany korniki do Interlude, a nie GoD, bo tam nic nie podropisz. Wybierz sobie jakiś serwer ~x20-30 i tam pykaj. Akurat twoje wymagania spełniają tylko Dwarfy ;)

Opublikowano

Graj na Interlude, najlepsza wersja, ja lubię poexpić SH lub Necro, łatwe do expa a i w pvp dobre.

//gif w sygnie

Opublikowano

Na PL i tak wychodzi na jedno.

Ogólnie teraz do 85lv nic nie dropisz, a po 85 możesz dropić każdą klasą.

Opublikowano

zamknijcie temat pisze z nowego konta tamto zbanowali mi ;), ps jednak na interlude gram bo god pisaliście że nie pogram jak chce ;)

Szukam gry która mnie wćiągnię ;) , i musi być ciekawa jakaś mmorpg 3D ewentualnie 2 bądz FPS 3D online ;PP <3 <3

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...